Sánta Lacit alig ismertük fel: a színész új külseje miatt kapott hideget-meleget

Sánta Laci új életet kezdett, amihez új külső is tartozik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sánta Lacit a zenés darabok rajongói, a békéscsabai teátrum és a Budapesti Operettszínház közönsége már az elmúlt évtizedekben is ismerte, ám országos hírnévre az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának 2018-as évadában tett szert, amelyben sokan megszerették őt és feleségét is. 

Sánta-Széphalmi Juliska 2019 tavaszán A Konyhafőnökben is szerepelt, a színész pedig A Konyhafőnök VIP 2020 novemberében indult, ötödik évadában mutatta meg főzőtudását. 

Sánta Laci szakálla

Tavaly októberben mindenkit váratlanul ért, amikor kiderült, hogy a Sánta házaspár kapcsolata hat év után válságba került. Sánta Laci a hónap végén a Reggeliben azt mondta, a lelke mélyén még hisz abban, hogy a házasságuk rendbe hozható, de végül nem így lett.

santa-laci-nyero-paros
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Sánta Juliska szerelmes lett az egyik színész kollégájába, akivel december elején együtt szerepeltek az RTL Klub Reggeli műsorában. 

A színész próbál új életet kezdeni, amihez új külső is dukál. A Reggeli vendégeként meg is lepte a műsorvezetőket hosszú szakállával. 

santa-laci-szakall
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Márciusi ifjak leszel? Van ebben a szakállban egy kicsi new age Petőfi – kérdezte Lakatos Márk. 

- A közösségi oldalakon kapok hideget-meleget a dolog miatt, pedig nincs mögötte semmilyen különös szándék, csak hagyom, hogy nőjön. Volt, aki azt írta, "Légyszi, vágd le, mert ez nagyon gáz!", mire én azt válaszoltam: "Megfontolom! Átgondolom". De amúgy azt érzem, hogy mindegyik hozzászólás mögött jó szándék van: többen azt gondolják, jobban nézek ki, hogyha nincs rajtam.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nemcsak a külsejét tekintve történt változás, az életében még nagyobb szerepet kapott a spiritualitás és a pozitív gondolkodás, mint korábban.

- Mindig is vonzott a spiritualitás, mindig is közel állt hozzám, viszont a helyzetre való tekintettel most egyfajta kapaszkodót is jelent. Szerintem erre kicsit minden embernek szüksége van: jobban megismerd magad, rájöjj arra, ki vagy és milyen életre vágysz belülről igazából. Egy-egy reggeli vagy esti meditációval közelebb jutunk a válaszokhoz.

santa-laci-szakall2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Régebben erre nem volt annyi időm. Amikor a karanténban napi 24 órát otthon voltunk hármasban, és éltük a mi kis, egyébként boldog családi életünket, megvolt rá az igény, de nem volt meg rá az idő. Ezzel az idézőjeles egyedülléttel visszaérkezett az életembe ez a mély igény.

Sánta Laci hazaköltözött szüleihez Békéscsabára, ami 40 évesen furcsa érzés számára, de próbálja ennek is a jó oldalát nézni. 

santa-laci-konyhafonok-vip
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- A szó nemes értelmében véve kényelmes, és nem azért, mert a mamahotelban főznek, mosnak rád, meleg van. Csodálatos újra megtapasztalni azt, hogy biztonságban vagy, szeretnek, elmondhatsz bármit, ha hallgatsz, az is jó, mert úgy fogadnak el, ahogy vagy. Ez egyfajta kapaszkodó, biztonság, ez szerintem nagyon-nagyon ritka kincs. Jóban vagyok a szüleimmel, az is egy újkori felismerés, hogy jó a szüleimmel lenni. 

Magyar sztárok látványos frizuraváltásai 2020-ban 

Egy jól megválasztott frizurával nemcsak csinosabbak a hölgyek, de akár éveket vagy évtizedeket is fiatalodhatnak. A Magyar Televízió egykori bemondónője, a 68 éves Bay Éva például az új színnel és fazonnal évtizedeket letagadhatna korából. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárhölgyeket, akik 2020-ban frizuraváltásukkal nagy sikert arattak.

Ezt is szeretjük