Sánta Juliska kisebbik húga is gyönyörű - Ritka, közös fotót posztolt vele
Sánta Juliskának két lánytestvére is van, mindketten olyan gyönyörűek, mint a táncművész.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sánta Juliska nevét akkor ismerte meg az egész ország, amikor férjével, a színész Sánta Lacival szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának második, 2018-as évadában. 

2019-ben a kereskedelmi csatorna A Konyhafőnök című vetélkedőjében is láthattuk, Rácz Jenő csapatába jutott be. 

Sánta Juliska testvérei

A táncművész a futás nagy szerelmese, június óta számtalan futóversenyen vett részt, ezekről az Instagram-oldalán is posztolt képeket. Azóta sem unta meg, a hűvösebb idő ellenére sem adta fel a szabadtéri sportolást. 

Friss fotóján azt is megosztotta a követőivel, hogy nem mindig egyedül fut: ezúttal a kisebbik húgával rótta a kilométereket. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ő itt a húgom Rubinka😍 Most érettségizett ő is és hihetetlenül büszke vagyok rá!❤️ Nagyon nagyon gratulálok Neked @rubinkaroza és ezúton minden diáknak, aki szintén most érettségizett!! Annyira izgalmas időszak ez, habár nekem nagyon összefolyt a gimi meg a főiskola, de az nagyon megmaradt, hogy persze egyfelől nagy megkönnyebbülés volt, hogy vége van, legalább annyira sajnáltam is..😢 Imádtam a gimit, a tanáraimat és szomorú voltam, hogy ennyi.. valószínűleg többet nem találkozom majd velük! De máig nagyon nagy szeretettel gondolok rájuk, néhányuk hatalmas példakép volt, nem csak az anyagot adták le, hanem ténylegesen a nagybetűs életre készítettek fel minket!🙏 Tudom nem mindneki érez hasonlóan😅, de én a mai napig hálás vagyok nekik!🙏 Képzeljétek pont 10 éve érettségiztem és nekem a szóbeli csak lehúzta a %okat(szerencsére a jegyeket nem), úgyhogy örüljetek, hogy nincs szóbeli!🤪 Van közületek olyan, aki szintén most érettségizett?? Hogy érzitek, jól sikerült?💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ További szép napot Nektek!!!🌞🌸😘 . #santajuliska #büszkevagyokahugomra #érettségi #mysister #proud (A kép novemberben készült!☝🏼)

Sánta-Széphalmi Júlia (@juliska_official) által megosztott bejegyzés,

Sánta Juliskának összesen három testvére van. Az idősebbik húga, Rubinka Róza májusban érettségizett, és felvették az ELTE-re. 

Az öccsére, Palira is nagyon büszke, aki szintén táncművész, augusztusban a Budavári Palotakoncerten is fellépett. "Az Öcsém annyira jól táncolt az előadáson, hogy azon gondolkodtam végig, hogy remélem én is ilyen jó vagyok a színpadon, ennyire pontos, energikus, sugárzó és tehetséges! Mert Pali az volt, csak őt tudtam nézni és eskü az a leghihetetlenebb az egészben, hogy nem érzem magam elfogultnak! Látszik, ha valaki szereti a munkáját, ha nem csak “letudja”, hanem szívvel-lélekkel beleadja magát!" - dicsérte Juliska a fiútestvérét.   

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csodálatos testvérek!!😍🤩 És persze nem csak ők, mert még van 2😁 deeeeee a hétvége maximálisan Rubinkáról és Paliról szólt, ugyanis Rubinnak most volt a ballagási bulija, Palit pedig a Palotakoncerten láthattam végre!🤩 Az Öcsém annyira jól táncolt az előadáson, hogy azon gondolkodtam végig, hogy remélem én is ilyen jó vagyok a színpadon, ennyire pontos, energikus, sugárzó és tehetséges!🙈 Mert Pali az volt, csak őt tudtam nézni és eskü az a leghihetetlenebb az egészben, hogy nem érzem magam elfogultnak! Látszik ha valaki szereti a munkáját, ha nem csak “letudja”, hanem szívvel-lélekkel beleadja magát! Naaaaaaa tudnék még egy csomót írni róla🙈 de a lényeg, hogy Pali tényleg profi és nagyon büszke vagyok rá! És szintúgy a húgomra, aki szuperül leérettségizett, felvették az ELTEre és tényleg nem volt eseménytelen, sima az ide vezető út... nem értem, hogy telt el ilyen gyorsan az idő, de még emlékszem amikor pelenkáztam és hosszú-hosszú sétákat tettem vele babakocsival!🙈 Azóta gyönyörű nő lett és a legjobbakat kívánom neki, komolyan @rubinkaroza imádni fogod az egyetemet!!!!!!!!(Kicsit féltékeny is vagyok😅🙈😜) Köszönöm, hogy a nővéretek lehetek!❤️🙏 . #santajuliska #pali #ruby #igazánbüszkenővérvagyok

Sánta-Széphalmi Júlia (@juliska_official) által megosztott bejegyzés,

Magyar sztárok és húgaik

Kevesen tudják, hogy Dundikának van egy négy évvel fiatalabb húga, aki szintén két kisfiú édesanyja. Hornyák Brigitta fiatalon lett először várandós. 18 éves volt, amikor megismerkedett az interneten a párjával, majd három hónap múlva várandós lett. Kristóf öccse nem sokkal azután látta meg a napvilágot, hogy Dundika 2016 augusztusában világra hozta Olivért, a kisebbik fiát. 

Ezt is szeretjük