Sánta Juliska megmutatta gyönyörű húgát: Rubinka most érettségizett
Imádni való szelfivel gratulált a húgának Sánta Juliska az érettségihez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sánta Juliska családi élete szinte mesébe illő: férjével, Sánta Lacival irigylésre méltó sztárpárnak mondhatják magukat, kisfiuk, Lacika pedig enni valóan édes. Szeret is büszkélkedni velük az Instagramon.

Népes követőtábora van a közösségi médiában, akik azért is szeretik őt, mert olykor bepillanthatnak idilli hétköznapjaiba. Csemetéjéről, edzéseiről és néha testvéreiről is posztol egy-egy képet.

Sánta Juliska és húga, Rubinka

Most a reflektorfény idősebbik húgára, Rubinkára terelődött, hiszen idén tette le az érettségi vizsgáit, Juliska pedig egy elragadó közös szelfivel gratulált neki az oldalán.

„Ő itt a húgom, Rubinka. Most érettségizett ő is, és hihetetlenül büszke vagyok rá!” - írta a képhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ő itt a húgom Rubinka😍 Most érettségizett ő is és hihetetlenül büszke vagyok rá!❤️ Nagyon nagyon gratulálok Neked @rubinkaroza és ezúton minden diáknak, aki szintén most érettségizett!! Annyira izgalmas időszak ez, habár nekem nagyon összefolyt a gimi meg a főiskola, de az nagyon megmaradt, hogy persze egyfelől nagy megkönnyebbülés volt, hogy vége van, legalább annyira sajnáltam is..😢 Imádtam a gimit, a tanáraimat és szomorú voltam, hogy ennyi.. valószínűleg többet nem találkozom majd velük! De máig nagyon nagy szeretettel gondolok rájuk, néhányuk hatalmas példakép volt, nem csak az anyagot adták le, hanem ténylegesen a nagybetűs életre készítettek fel minket!🙏 Tudom nem mindneki érez hasonlóan😅, de én a mai napig hálás vagyok nekik!🙏 Képzeljétek pont 10 éve érettségiztem és nekem a szóbeli csak lehúzta a %okat(szerencsére a jegyeket nem), úgyhogy örüljetek, hogy nincs szóbeli!🤪 Van közületek olyan, aki szintén most érettségizett?? Hogy érzitek, jól sikerült?💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ További szép napot Nektek!!!🌞🌸😘 . #santajuliska #büszkevagyokahugomra #érettségi #mysister #proud (A kép novemberben készült!☝🏼)

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés,

A tinédzser lány nem hagyhatta szó nélkül nővére szavait, rengeteg szívecskével köszönte meg, hogy gondolt rá. A testvérpár fotója tarolt a kommentelők között, akik el voltak ragadtatva a lányok szépségétől.

„Családi vonás nálatok a szépség” - jegyezte meg egy rajongó, míg mások a lány nevén ámuldoztak.

A táncos szívesen emlékszik vissza a diákéveire, a fotó melletti leírásban is nosztalgiázott kicsit.

„Imádtam a gimit, a tanáraimat, és szomorú voltam, hogy ennyi... valószínűleg többet nem találkozom majd velük! De máig nagyon nagy szeretettel gondolok rájuk, néhányuk hatalmas példakép volt, nemcsak az anyagot adták le, hanem ténylegesen a nagybetűs életre készítettek fel minket!”

Éppen tíz éve, hogy letette az érettségi vizsgáit, míg az írásbelin brillírozott, addig a szóbelin nem volt szerencséje.

- Nekem a szóbeli nem felhúzta az érettségimet, hanem az összes tárgyamat lerontotta. Sajnos olyan tételeket húztam, amiket pont nem tudtam. Az írásbeli volt inkább jó élmény, irodalomból például száz százalékot írtam - mesélte a Fókusz című műsorban.

Kiss Ramóna szépséges húga

Kiss Ramóna és a húga között nagyon szoros a családi kötelék: a színésznő-műsorvezető kisgyerekként nagyon vágyott már egy testvérre, így madarat lehetett volna vele fogatni, amikor a tizedik születésnapján megszületett Debóra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép a 25 éves Debóra.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük