2008-ban a Hal a tortán zsűrije volt: Sági Szilárd ma cuki ikrek édesapja
Sági Szilárd irtó aranyos fotókon mutatja meg kisfiait az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2008-ban nagy népszerűségnek örvendtek hazánkban a sztáros főzőműsorok. Ezekben öt híresség látta vendégül egymást egy héten keresztül. A nézők imádtak bekukucskálni az otthonaikba, és izgultak azért, hogy végül ki érdemli meg a legjobb vendéglátó címet. Az RTL Klubon Vacsoracsata, a TV2 csatornáján Hal a tortán néven futott a formátum.

Utóbbiban tűnt fel Sági Szilárd, aki az egyszemélyes zsűri szerepét töltötte be. Végigkommentálta a főzést, és közben hasznos tippekkel és ötletekkel látta el a közönséget, illetve fogta a fejét a házigazda esetleges bakijain. 

Sági Szilárd ikerfiai

2011-ben a FEM3 csatorna gasztromagazinjában, a Kétszersültben szerepelt Gombos Edina mellett, emellett láthattad a Falforgatókban is. Feleségével, Soós Szilviával 2014-ben az Édes Életben engedtek bepillantást a hétköznapjaikba, ekkor derült ki, hogy lombikprogramnak köszönhetően hamarosan szülők lesznek. 2015 januárjában születtek meg ikerfiaik, Szilárd és Szabolcs, akiket édesapjuk gyakran megmutat az Instagramon.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen cukik Sági Szilárd ikerfiai, valamint azt is láthatod, mennyit változott a gasztrokibic ötvenéves korára. 

Ezt is szeretjük