Sáfrány Emese Inti összes képét törölte: kiderült, miért
Sáfrány Emese minden fotót törölt az Instagram-oldaláról, amelyen szerelmével együtt szerepelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emese minden közös fotóját törölte az Instagramról kedvesével, TNT Intivel. Sokan egyből arra tippeltek, hogy szakítottak, a légtornász tisztázta, miért döntött úgy, hogy az összes szerelmes fotójukat eltávolítja a közösségi oldaláról.

A pletykák július elején kezdődtek a szerelmükről, miután az egyik első közös randijuk alkalmával valaki lefotózta őket. Akkor Sáfrány Emese megerősítette, valóban elkezdtek ismerkedni egymással, ám a kapcsolatuk még olyan friss, hogy nem akarnak még beszélni róla.

Sáfrány Emese és Inti törölt fotói

Augusztus végén már együtt mentek nyaralni, ekkor került fel róluk az első közös fotó az Instára. Ám a romantikus képet már nem lehet megtalálni a 34 éves sztár oldalán. Szó sincs azonban arról, hogy szétmentek volna, teljesen más dolog miatt tűntek el a képek.

sáfrány
Fotó: RTL/Reggeli

- Nincs semmi gond közöttünk, egyszerűen csak rengeteg megkeresést kaptunk az utóbbi időben. Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan halad a kapcsolatunk, együtt vagy külön töltjük-e a karácsonyt, hogyan viszonyul a kisfiam a páromhoz, és hasonlók. Hosszas beszélgetések után úgy döntöttünk, elég ebből - árulta el a Blikknek Sáfrány Emese.

- Tény, hogy mindketten ismert emberek vagyunk, de nem akarunk a szerelmünkkel haknizni. Tanultam a múltból. A gyermekem édesapjával túl sok közös tartalmat osztottunk meg, és rájöttem, hogy nem egészséges dolog kifelé élni, ráadásul hosszabb távon a kapcsolatnak sem tesz jót. Azt nem mondom, hogy ezentúl soha többé nem rakunk majd ki közös fényképet, például életünk egy-egy fontos pillanatáról, de az biztos, hogy nem osztunk már meg felesleges posztokat.

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Ezt is szeretjük