Sáfrány Emese dögösen kivágott, pink fürdőruhában: mindenki ilyet akar

Sáfrány Emese egy budapesti strandra menekül a kánikulában, ahonnan fürdőruhás képet posztolt.

Sáfrány Emese fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emese a kisfiával az egyik budapesti strandra menekült, hogy a kánikulában egy kis enyhüléshez jusson. 

A légtornász egy fürdőruhás fotót posztolt magáról, amivel a közösségi oldalán férfiak és nők tetszéstét egyaránt elnyerte. 

Sáfrány Emese fürdőruhában

A pink, dögösen kivágott darab után több női követője is azt kérdezte kommentben, honnan tudják beszerezni. 

„Gyönyörű vagy! Megkérdezhetem, honnan van a fürdőruhád?”

„Megkérdezhetem, a fürdőruha honnan van?”

A férfiak a szépségét dicsérték, új párja, a TNT dobosa, Zuber Krisztián, vagyis Inti szívecskéket tett a hozzászólások közé, amikre a barna szépség egy szív ikonnal válaszolt. Az, hogy a két híresség egy párt alkot, július elején derült ki, miután lefotózták őket a Duna-parton egyik randijukon. A zenész lánya már nagykorú, míg Sáfrány Emese fia júniusban lett egyéves. Nolenről a posztban azt írta az anyukája, hogy ugyan vele strandolni extra energiát és felkészülést igényel, de nem panaszkodhat, mert a kisfia nem finnyás még a hőségben sem.  

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

„A legeslegfontosabb, hogy egy kisgyereket soha, egyetlen pillanatra sem szabad szem elől téveszteni, a medencében (sem). Nolen például már önállóan menetel a baba medencében és folyamatosan a nyomában kell lenni, mert egy percnyi pihenő sincs. 

Abban viszont nagy szerencsénk van, hogy nem válogatós és bármit szívesen megeszik még a strandon is, és könnyen el is alszik a babakocsiban, így az ebéd utáni alvása közben én is tudok szusszanni egyet.”

Sáfrány Emese július közepén azzal került be a hírekbe, hogy részt vett egy szeánszon VV Anett-tel, akire a szertartás után közel egy nappal életveszélyes állapotban, ruhátlanul találtak rá az őt drónnal és kutyákkal kereső rendőrök. 

VV Anett és az ayahuascaszeánsz

Egy közeli ismerős a szerda reggel megjelent Hot! magazinnak nyilatkozott VV Anett állapotáról, aki egy tudatmódosító hatású főzet fogyasztása után pár órával eltűnt az erdőben, egy nap után találták meg, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. 

Friss hírek VV Anett állapotáról: az ayahuascaszeánsz után így van most

Egy közeli ismerős szólalt meg VV Anett állapotáról. Az életmentő műtétet követően már felébredt.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük