Sáfár Anikó szexszimbólum színésznő volt - 70 évesen is gyönyörű
Sáfár Anikó ma is aktív.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sáfár Anikó szeptember elején múlt hetvenéves, de ma is gyönyörű. A '70-es évek egyik szexszimbóluma jelenleg két utazótársulatnak is tagja, többek közt játszik a Pesti Művész Színházban.

Legtöbben talán az 1966-os Harlekin és szerelmese című Fehér Imre-filmből ismerik, melyben Bujtor István volt a partnere. A férfi nézők nagy örömére még fürdőruhájától is megvált egy balatoni vitorláson játszódó jelenetben.

safar-aniko-mokka
Fotó: TV2/Mokka

- Zűrös volt az életem, nem volt könnyű. Sok mindent meg kellett tanulni útközben. 1965-ben a Pasaréti Filmstúdióban indult egy színészképző stúdió, ahová felvettek. Olyan nagy nevektől tanulhattam, mint Fehér Imre, Bacsó Péter, Jancsó Miklós. Ezt követően nagy színészekkel dolgozhattam együtt, csodálatos kezdés volt - mesélte a Mokkában.

A későbbiekben a Nemzeti Színház stúdiósaként dolgozott, ahol Bodnár Sándor volt a tanára, és olyan nagy színészektől tanulhatta a szakma rejtelmeit, mint Mezei Mária, Váradi Hédi vagy Törőcsik Mari. Ezt követően a Színművészetire is járt.

Sáfár Anikó 1976-ban és ma - Czető Roland kollégájával.
Sáfár Anikó 1976-ban és ma - Czető Roland kollégájával.
Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán, Facebook/Sáfár Anikó

Sáfár Anikót napjainkban láthatod a Pesti Művész Színház A cirkuszhercegnő című operettjében, de szerepel a Gózon Gyula Kamaraszínház A balek című darabjában is, illetve játszik a Vidám Színpadon A szerelmes nagykövetben.

Közösségi oldalán aktív, rendszeresen tesz ki régi és újabb fotókat. Mint mondja, fiatalon nem látta magát szépnek, mindig szüksége volt a megerősítésre, illetve egészen máig önbizalom-hiányos.

- Amikor a régi fotóimat felteszem a közösségi oldalra, az jár a fejemben, hogy talán valamit letettem az asztalra életem során, talán sikerült hatnom az emberekre, talán át tudtam adni azt a szeretetet, ami bennem volt - mondta meghatottan.

Piros Ildikó 70 évesen is elbűvölő

Piros Ildikó alakította Zsuzsanna nővért az Abigél című, négyrészes sorozatban, melyet 1977-ben forgattak. Nézd meg, mennyit változtak a sorozat szereplői azóta!

Ezt is szeretjük