Rúzsa Magdi hármas ikreivel Rómába utazott: a reptéren cuki fotó készült a gyerkőcökről

Rúzsa Magdi ismét levette a lábáról a kommentelőket az édes fényképpel.

3ruzsa-magdi-coveren

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi három ikergyermek büszke édesanyja: Keve, Lujza és Zalán 2022 februárjában látták meg a napvilágot, a csöppségek már másfél évesek. Az énekesnő Instagram-oldala igazi cukiságforrás gyermekei világrajövetele óta: láthattuk már a kicsiket fát ültetni, és az etetőszékben is készült róluk pár édes tartalom.

Ismét egy nem mindennapi, különleges fotó látott napvilágot: a hármas ikrek először utaztak repülővel. 

Rúzsa Magdi ikrei repülnek

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, amelyen Keve, Lujza és Zalán nagyon aranyosan ülnek a babakocsijukban, miközben a repülőtéren várakoznak a római út előtt. 

„Juhuuuuu első nagy utazás és közös repülés! Köszönjük Budapest Airport VIP a rengeteg segítséget. Így egy kicsit egyszerűbb volt a logisztika. Elutaztak a cucááák. Reszkess Róma, jönnek a Cimonkák!” - írta a bejegyzésében az énekesnő.

A kommentelőknél ismét kiakadt a cukiságfaktor, volt, aki azt írta, milyen nagy kár, hogy nem most repül. Többen megjegyezték, hogy egyre szebbek és nagyobbak a csöppségek.

„És pont ma nem vagyok ott, de jó lett volna látni benneteket! Csodás utat Nektek, a legszebb helyre mentek.”

„Egyem meg őket, milyen cukik, ahogyan a babakocsiban várakoznak a felszállásra. Imádnivaló kép és jól látszik, hogy egyre nagyobbak! Jó utat nektek Rómába, a legjobb választás!” 

Szinetár Dóra kisfia

Szinetár Dóra friss videót töltött fel az oldalára. A felvétel nem akármilyen apropóból készült: Benji hatodik születésnapján vette fel.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Facebook/Rúzsa Magdi

Ezt is szeretjük