Dér Heni 2 hónapos kislánya tündéri a címlapon: Blankát először mutatta meg

Dér Heni júliusban adott életet kisebbik gyermekének. Blanka arcát eddig még az Instagramon sem láthattuk.

Dér Heni kislánya a címlapon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dér Heni július 17-én tudatta a világgal, megszületett kislánya. Blankát eddig nem láthatta a nagyközönség - az Instagramra is csak olyan fotókat töltött fel, amelyeken az arca nem látszott - most viszont tüneményes címlapon mutatta meg.

A Best magazin borítója nem csak azért különleges, mert először láthatjuk Blankát, az is ritka, hogy az énekesnő így együtt mutatkozzon a családjával: két gyermekével és férjével az oldalán készült róla fotó.

Dér Heni kislánya a címlapon

Az immár két hónapos Blanka tüneményes édesanyja karjában, kétesztendős bátyja, Bendegúz pedig elképesztően sokat nőtt.

Dér Heni épp lángost sütött, amikor beindult a szülés. Nagyon hirtelen gyorsultak fel az események, alig 15 percen múlt, hogy ne a kocsiban hozza a világra kislányát.

- A kocsiban már 4-5 perces fájásaim voltak, de mire a kórház bejáratához értünk, már 2-3 percesek. Magamtól alig tudtam kiszállni az ülésből.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Már beindult a szülés, mire megérkezett az orvosa, 15 perccel később pedig már a karjaiban tartotta Blankát. Azt is elárulta, a család napjai mostanra kezdenek beállni egy rendszerbe, de az első időszak kemény volt. A nagyszülők 200 kilométerre laknak tőlük, így nem volt segítségük a férjével.

Mégsem kérdés a számukra, mindez megéri-e. Olyannyira nem, hogy már azt tervezik, mikor bővüljön újra a család.

- Mondta az orvosom, hogy ha tervezünk harmadikat - márpedig tervezünk -, akkor legalább most már sokkal elővigyázatosabbak leszünk, időben befekszem majd a kórházba, hogy ne kelljen útközben megszülnöm a gyerkőcöt.

Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia

Megszületett Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia. A házaspár az Instagramon tudatta, hogy szülők lettek. Tüneményes képeken mutatták meg a kisfiukat.

Megszületett Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia: tündéri babafotókkal jelentették be

Dallos Bogi és Puskás Peti az Instagram-oldalaikon tudatták, megszületett a kisfiuk, Ábel.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük