Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia friss videón: Ábel tündéri a járműves rugdalózójában

Dallos Bogi pontosan egy héttel azután, hogy Puskás Petivel bejelentették, Ábel a világra jött, videót posztolt a csöppségről.

Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia videón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Éppen egy hete, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti bejelentették az Instagramon, hogy világra jött a kisfiuk. Akkor tüneményes babafotókkal mutatták be a világnak Ábelt, most pedig videón is láthatjuk, milyen cuki baba.

A felvételt az anyukája posztolta róla: a csöppség éppen hason fekszik, mellette egy plüssállat, a feje felett zenélő forgó játssza az altatót.

Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia videón

Imádjuk, milyen meghittséget áraszt magából ez a pár másodperces videó, amelyet az énekesnő mondata koronáz meg: "Az, hogy a te anyukád lehetek, a legcsodálatosabb dolog a világon".

Az is végtelenül cuki, milyen ruhába öltöztette Ábelt. Kockás nadrágot visel, a rugdalózóját pedig különféle járművek, traktor, helikopter és repülő díszítik.

A kommentelők is imádták, hogy bepillantást nyerhettek a családi idillbe. Rengetegen gratuláltak az újdonsült szülőknek, továbbá nem győzték hangsúlyozni, milyen tüneményes baba Ábel.

Megszületett Vasvári Vivien gyermeke is

Vasvári Vivien kedd reggel hatalmas örömhírt osztott meg a Facebookon: megszületett a harmadik gyermeke.

Megszületett Vasvári Vivien harmadik gyermeke: így tudatta a Facebookon kisfia világra jöttét

Vasvári Vivien tegnap este a szülőszobából jelentkezett be a Facebookra, ma reggelre pedig bejelentette, hogy megszületett a fia.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Celebrandi

Ezt is szeretjük