Megszületett Vasvári Vivien harmadik gyermeke: így tudatta a Facebookon kisfia világra jöttét

Vasvári Vivien tegnap este a szülőszobából jelentkezett be a Facebookra, ma reggelre pedig bejelentette, hogy megszületett a fia.

Vasvári Vivien gyermeke megszületett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien ma reggel hatalmas örömhírt osztott meg a Facebookon: megszületett a harmadik gyermeke.

Akik követik az oldalát, már tegnap tudhatták, hogy megindult a szülés. Este a szülőszobáról jelentkezett be, azt írta a képéhez, hogy ezek kisbabája utolsó órái a pocakban.

Vasvári Vivien gyermeke megszületett

Ma reggel már arról írt, 40 percnyi vajúdás után 52 centivel, 3,4 kilogrammal megszületett a kisfia.

A 32 éves modell immár háromgyermekes édesanya. Korábbi kapcsolataiból egy lánya és egy fia született: Ariana már kilencesztendős, Edward pedig - aki Szegedi Fecsóval kötött házasságában jött a világra - ötéves.

Márciusban tudatta a hírt, üzletember férjével az első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Zsigmond három év után Balin jegyezte el év elején. Az esküvőt május 12-én tartották meg.

Nézd meg Solti Ádámék gyermekét is!

Solti Ádám és felesége, Solti Berni márciusban jelentették be az Instagramon, hogy sikeres volt az ötödik lombikprogram, hamarosan szülők lesznek. Bő egy héttel Benedikt világrajövetele után címlapon is megmutatták a gyermeküket.

Solti Ádám és Berni címlapon mutatták meg kisfiukat: Benedikt tündéri baba

Solti Ádám és Solti Berni gyermeke július 11-én látta meg a napvilágot. Benediktről először mutattak képet a nyilvánosságnak.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük