Rúzsa Magdi hármas ikrei ma egyévesek: külsőre is mind különbözőek

Rúzsa Magdi gyerekei nagyon más személyiségek, és külsőre is mind másképp néznek ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi hármas ikrei kereken egy évvel ezelőtt, 2022. február elsején születtek meg. Az énekesnő veszélyeztetett terhesként már az előző év végén befeküdt a kórházba, mert várható volt, hogy a három baba előbb érkezik, nem a kilencedik hónap végén.  

Így is lett, a babák a terhesség 34. hetében jöttek a világra, az énekesnő 62 nap után mehetett haza, a babák három hetet töltöttek az újszülöttosztályon. 

Rúzsa Magdi ikreinek különbsége

Rúzsa Magdi a Nők Lapjának azt mesélte, ő és a férje is nagyon akaratosak és dinamikusak, a gyerekeikben ez mintha összeadódott volna. Keve mindent alaposan megvizsgál, Zalán nagyon muzikális, Lujza kis balerina, de nemcsak a személyiségükben, hanem külsőre sem egyformák. Az énekesnő szerint csak annyira hasonlítanak, mint ő a testvéreivel.

ruzsa-magdi
Fotó: TV2

- Elvi okok miatt mi nem ikrekként kezeljük őket, hanem tesókként, akik együtt voltak a méhemben. Nem szeretnénk, ha idővel azt gondolnák, bármiben is hasonlítaniuk kell egymásra, csupán azért, mert egy időben születtek. Nincs egyformába öltöztetés csak a buli kedvéért, poénból, és nincs egyforma bánásmód sem, viszont a napirend mindenkire vonatkozik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 37 éves sztár arról is beszélt, azért nem mutatja meg a gyermekei arcát, mert óvni szeretné őket. A közösségi oldalaira ugyan posztol néha róluk, de sosem szemből fotózza őket. Legutóbb arról tett ki képet, ahogy a babák háttal felénk az etetőszékben várják az ételt. 

- Sokat tettem azért, hogy épségben megérkezzenek, nem szeretném, ha bárki a frusztráltsága miatt a gyerekeimről mémeket készítene, negatív energiát sugározna feléjük. Ha nagyobbak lesznek, és ők kérik, anya, szeretnék veled egy fotót, majd átgondolom. 

Rúzsa Magdi férje

2017 májusában derült ki, hogy Vilmos olaszországi útjuk során Rómában eljegyezte. Az esküvővel az egy évet sem várták meg, Rúzsa Magdi hét év után, az év augusztusában a budapesti Mátyás-templomban egy gyönyörű, hernyóselyem Daalarna esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent. 

Ezt is szeretjük