Rúzsa Magdi hármas ikrei egyre nagyobbak és önállóbbak: férjéről is beszélt az énekesnő

Rúzsa Magdi hármas ikrei, Keve, Zalán és Lujzi 2022 februárjában jöttek a világra, azaz már másfél évesek.

rúzsa-magdi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi életében 2022 februárjában nyílt új fejezet, édesanya lett. Hármas ikreiről olykor-olykor posztol a közösségi oldalára, néha pedig az is előfordul, hogy beszél róluk a nyilvánosság előtt.

Ezúttal a Glamour magazinnak adott interjújában avatta be a nagyközönséget abba, férjével hogyan egyensúlyoznak a munka és a család között.

Rúzsa Magdi a hármas ikrekről

Az énekesnő már visszatért a koncertezéshez, 2023-as Elmegyek című turnéja nagy siker. Adott a kérdés, mennyire nehéz megoldania, hogy három pici gyermek mellől elinduljon a fellépésekre.

- Az életem gyökeresen megváltozott. Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy kialakítsuk a napi rutinunkat a gyerekekkel. A koncertnapokon sincs ez másképp. Amikor készülnöm és indulnom kell, jön a plusz segítség. A teljes család támogatását élvezzük. A koncerthelyszíneket is igyekeztünk úgy összeállítani, hogy ne legyek túl hosszú ideig távol. Ez igazán fontos nekem - ecsetelte.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Hozzátette, mindig úgy intézik, hogy férje otthon legyen, amikor ő koncertezni megy. Általában olyankor Vilmoshoz érkezik valaki a családból plusz egy fővel, hogy besegítsen a gyerekekkel.

Mostanában, ha friss fotót tölt fel róluk, a kommentelők egyre inkább csodálkoznak, milyen gyorsan nőnek. Erre is kitért az interjúban.

- Már másfél évesek, önállósodnak, jó és szép feladat, egy igazi csoda velük minden nap! - mondta el.

Nézd meg Rúzsa Magdi kisfiát Presser Gáborral közös képén!

Rúzsa Magdi képén a másfél éves Keve a színpad szélére támaszkodva kíváncsiskodik. Megleste, hogyan próbál Presser Gábor. „Keve, a Pici bácsi és a zene” - írta a felvételhez Rúzsa Magdi.

Cover-fotó: GLAMOUR/Zsólyomi Norbert 

Ezt is szeretjük