Rúzsa Magdi, férje és a hármas ikrek Balatonon: tündéri képek készültek a családról

Rúzsa Magdi ritkán látott férjével és gyermekeikkel Balatonfüreden és Tihanyban kirándultak.

rúzsa-magdi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Beköszöntött a június, a naptári nyár kezdete, ez azt jelenti, hivatalosan is indul a szezon a Balatonnál. Rúzsa Magdi és férje gyermekeikkel itt indította a vakáció időszakát, Füreden és Tihanyban kirándult a család.

Az énekesnő több fotót is közzétett a kirándulásról, az elsőn Keve, Zalán és Lujzi még babakocsiban pihennek, míg ő és kedvese, Vilmos egymásra nézve álltak előttük a Balaton mesés panorámájával.

Rúzsa Magdiék a Balatonon

A kedvencünk a bejegyzés harmadik felvétele, ami Tihanyban készült róluk. Itt a gyerkőcök már szüleik karjában nézik a tavat, elolvadunk, hogy a fiúkon kék színű, míg Lujzin rózsaszín kalap van. (A bejegyzés jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig az összes fotót.)

Rúzsa Magdi a hashtageiből kikövetkeztethető, hogy a házaspár terve a nyárra, hogy bejárják az országot. Tréfálva megjegyezte a posztban, hármas ikrekkel az utazás keményebb, mint zenészként turnézni.

A házaspárnak már van tapasztalata abban, milyen három csemetével utazni. 2022 novemberében szülőföldjüket, Szerbiát barangolták be. Idén is jártak már Újvidéken, május elején itt készült az első olyan kép, amelyen a gyerekeket állva láthattuk.

Nézd meg Rúzsa Magdi gyerkőceinek vadasparkos fotóját is!

Keve, Zalán és Lujzi praktikus kézikocsiban állva barangolták be a parkot. Szemmel láthatóan az állatok nyűgözték le őket a legjobban, egyikük majdnem ki is mászott, amikor egy csapat legelésző láma tűnt fel a színen.

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük