Liptai Claudia vattacukros arcú fiánál nincs ma cukibb: Marcit alig ismertük fel

Liptai Claudia férjével és fiával ünnepelt a Heim Pál Gyermekkórház gyereknapi rendezvényén.

liptai-claudia-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május utolsó vasárnapján minden a gyerkőcökről szól, hiszen aznap van gyereknap: a Heim Pál Gyermekkórház minden évben színes kavalkáddal ünnepli a kicsiket és nagyokat, Liptai Claudia és családja számára már hagyomány, hogy elmenjenek a rendezvényre. 

Az intézmény idén május 25-én tartotta meg az eseményt: a műsorvezető több képet és Instagram-sztorit is posztolt a helyszínről: ők férjével az édességért feleltek. Pataki Ádámmal óriási fagyitortát vágott fel az egyik videóban.

Liptai Claudia fia vattacukorral

Azt is megmutatta, milyen sztárfellépők léptek a színpadra, a bejegyzésében pedig néhány elkapott pillanatot osztott meg. Köztük azt a cuki képet, amelyen fia vattacukrot majszolt, és csupa maszat lett tőle. Ide kattintva nézheted meg a Facebook-oldalán az imádni való fotót.

liptaji
Fotó: RTL II/NőComment!

Marci idén októberben tölti be a hetedik életévét, szeptemberben kezdi az iskolát. Friss fotóira illik a mondás, nő, mint a gomba. Olyan sokat változott, mióta utoljára láttuk, hogy alig ismertük fel: sokkal nagyfiúsabbak a vonásai, és nyúlánkabbnak is tűnik.

A kommentelők is megjegyezték, hogy megváltozott, volt, aki azt szúrta ki, hogy egy az egyben az apukájára hasonlít. 

Nézd meg Liptai Claudia lányát modellfotókon!

Gesztesi Panka is modellje a Sugarbird Shape & Basic elnevezésű kollekciójának. Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, aki júliusban már a 17. születésnapját ünnepli, azonnal magabiztosan pózolt a fotózáson - nézd meg a róla készült friss és korábbi modellképeket is!

Liptai Claudia lánya friss modellfotókon: Panka káprázatos ezekben a ruhákban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük