Rúzsa Magdi 5 hónapos ikrei kívül-belül különbözőek: Keve, Lujzi és Zalán ilyen babák

Rúzsa Magdi a Fókuszban mesélt először részletesen arról, hogy milyenek a gyermekei.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi 2022. február elsején adott életet gyermekeinek: Keve, Lujza és Zalán már öt hónaposak, és egyre jobban látszik rajtuk, milyen személyiségek.

Az énekesnő és férje, Vilmos azt a döntést hozták, hogy a picik arcát nem mutatják meg a nyilvánosságnak. Az Instagramon kizárólag hátulról láthattuk őket, vagy egy-egy kis részletet pillanthattunk meg belőlük.

Rúzsa Magdi gyermekei

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne mesélnének róluk szívesen. Rúzsa Magdi a Fókusznak árulta el, milyenek a hármas ikrek: a csöppségek külsőre és belsőre sem különbözhetnének jobban.

rúzsa
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Lujzika például ugyanúgy, mint én, mindig el kell hogy takarja valamivel a szemecskéjét, csak úgy tud aludni - én is csak így tudok, bármit találok, egy törölközőt, az ott kell legyen a szememen -, Zalán hangos. Neki biztos, hogy valami dolga lesz a hanggal. Elképesztő, hogy mondja. Ilyen piciként énekel, hallod, hogy próbálja lekövetni a hangokat.

- Keve, nincs tőle jobb kedélyű kisbaba szerintem. Állandóan nevet, állandóan izeg-mozog, benne van a bugi. Nagyon érdekes személyiségek!

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Amikor megtudta, hármas ikreket hord a szíve alatt, meg volt győződve róla, hogy igazi paramami lesz, aki mindent túlaggódik. Nem vált valóra ez a jóslat, természetesen félti a gyerkőcöket, de nem túlzó módon.

- Voltak már például betegek, és nem volt akkora óriási pánik a részemről. Vannak szituációk, amikor megijedek egy pillanatra, de aztán logikusan, szépen, lassan, két lábbal a földön lereagálom.

Imád édesanya lenni, de őszintén elmondta a nehézségeket is. Vannak napok, amelyek megterhelőek lelkileg, a fizikai részét illetően viszont nincs összehasonlítása. 

- Én azt tudom, amiben most vagyok: kettő elalszik, egy fölébred, ki-be megyünk a szobából, valaki mindig jön, valaki mindig megy. Az a nehéz, hogy nem tudsz elmenni lefeküdni olyankor, amikor ők is alszanak, mert nem biztos, hogy mindenki alszik.

Rúzsa Magdi férje

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, az énekesnő a közösségi oldalán emlékezett meg az évfordulójukról. Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla. 

Rúzsa Magdi ritkán látott férjével romantikázott: Vilmossal közös fotóját imádják a rajongók

Rúzsa Magdi egy képet posztolt arról, hogy férjével, Vilmossal randizni mentek egy vacsora erejéig.

Elolvasom
Ezt is szeretjük