Rúzsa Magdit megváltoztatta az anyaság: férjével és a hármas ikrekkel ilyen az élete

Rúzsa Magdi élete minden szempontból megváltozott, mióta életet adott gyermekeinek, Kevének, Lujzának és Zalánnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdit megváltoztatta az anyaság. Az énekesnő február elsején adott életet gyermekeinek, Kevének, Lujzának és Zalánnak, a szülés után öt hónapig várt, amíg újra színpadra állt. 

Ez az időintervallum nem csak arra volt elég, hogy egyre jobban körvonalazódjon előtte, milyen személyiségek lesznek az ikrek. Azt is elkezdte határozottan érezni, mennyire megváltoztatta őt magát, hogy édesanya lett.

Rúzsa Magdi az anyaságról

Úgy gondolja, az alapvető, hogy sokkal gondoskodóbb lett, és megváltoztak a prioritások számára. Sokkal érzelmesebb is lett, már nem ragaszkodik görcsösen az elképzeléseihez, mint egykor.

- Már nem vagyok az a kemény nő, aki a gyerekek születése előtt voltam. Úgy érzem, a lehető legjobb időpontban váltam édesanyává, éppen akkor, amikor lelkileg is felkészültem rá - ecsetelte a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Férjével 11 éve vannak együtt, Vilmos hétévnyi együttlét után kérte meg a kezét Rómában. 2021 szeptemberében jelentették be, hamarosan szülők lesznek, az előadó az első perctől kezdve tudja, gyermekei édesapjára mindig mindenben számíthat.

- Mi együtt csináltuk végig ezt az egészet: együtt vállaltuk a gyerekeket, és egy pillanatig sem volt kétséges, hogy minden feladaton megosztozunk. Ha ő dolgozik, én vagyok velük, ha én dolgozom, ő vigyáz rájuk.

Rúzsa Magdi mindhárom gyermekével

Rúzsa Magdi először látható mindhárom babájával: a közösségi oldalára tett ki olyan felvételt, amin törökülésben ülve mindhárom csemetéjét az ölében fogja.

Ezt is szeretjük