A külföldi színésznő elborzadt a budapesti kórházon – Durva, miket mondott róla
Ruby Rose ausztrál színésznő megdöbbent, hogy néz ki az Uzsoki kórház.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ruby Rose ausztrál színésznő lesújtó véleménnyel van a magyarországi kórházakról, pedig az ország egyik legnívósabb kórházában látták el, miután füldugói egy lövöldözős jelenet végén a fülcsatornában kötöttek ki. A 32 éves sztár az Instagram-oldalán azt posztolta az Uzsokiról, hogy ez a legrémisztőbb hely, ahol járt – adta hírül a Daily Mail.

Az Orange is the New Black sztárja az Insta-sztorijában posztolt fotót az illemhelyről is, ami szerinte egy horrorfilm díszletének is beillik, valamint azt is írta, hogy bízik benne, hogy a kapott tetanusz szavatossági ideje nem járt le, és ha már nem találkozna többé a követőivel, reméli, szerveit csodálatos emberek kapták meg.

ruby-rose-uzsoki
Fotó: Instagram/Ruby Rose

Ruby Rose később megdöbbent, amikor megtudta, hogy az Uzsoki valóban az egyik legjobb az országban. Mit szólt volna néhány valóban nyomorúságos kinézetű és felszereltségű kórházhoz?

ruby-rose-budapest
Fotó: Instagram/Ruby Rose

A színésznő Instagram-oldalán nemcsak az Uzsoki kórházat mutatta be, posztolt Budapest szép oldalairól is: nyolc órával ezelőtt a Vörösmarty téren található adventi vásárról is tett ki egy fényképet, valamint ellátogatott a Várnegyedbe is, ahol nagyon tetszett neki a Halászbástya.

Ezt is szeretjük