A legendás magyar műsorvezető 5 hétig kómában volt - Életmentő műtéten esett át
Boros Lajos csak most beszélt arról, hogy öt hétig kómában volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boros Lajos több komoly betegséggel is küzd: februárban pacemakert kapott, majd hónapokig várt szívműtétre, mert a szervezete nem volt elég erős, hogy az orvosok bele merjenek vágni az operációba. Július 4-én végül megműtötték, de azóta semmit nem lehetett hallani róla, néhány helyen a legrosszabbról is pletykáltak. A legendás műsorvezető most végre interjút adott a Story magazinnak, melyből kiderül, csoda, hogy életben maradt, hisz az operáció után öt hétig kómában volt. 

A szívműtétet mélyaltatásban végezték el, utána felébresztették volna, ám ez nem sikerült. Az öt hétből szinte nem emlékszik semmire, csak lázálomszerű képekre és néhány mondatfoszlányra. 

- Voltak pillanatok, amikor nagyon kicsi volt az esélyem a túlélésre, de a filmekben látott jelenet az én esetemben nem zajlott le. Az, hogy ott áll a család a kómában fekvő ágya mellett, és azon tanakodnak, meddig tartsák mesterségesen életben, vagy mikor kapcsolják le a gépekről. A feleségem, Vali, a fiaim és a család egy pillanatig nem adták fel, és nem mondtak le rólam - mesélte a 71 éves sztár a hetilapnak. 


A felesége és a családja folyamatosan beszélt hozzá, amíg kómában volt. Vali a Story magazinnak azt mondta, a férje emlékei szerint pont a házassági évfordulójukon, augusztus 19-én tért magához a delíriumnak nevezett állapotból, vagyis, amikor valaki sem nem éber, sem nem mélykómában van. 

- Előtte többször nyitogatta a szemét, majd visszaaludt, úgy emlékszem, talán pont ezen a napon ébredt fel véglegesen.

Súlyos egészségkárosodása sem lett az öt hét kóma miatt, de a műtét előtti időszakban is sokat fogyott tévés nyolc kilót vesztett, nehezen áll, menni is csak pár lépést és segítséggel tud, ugyanakkor hetente háromszor gyógytornászhoz jár, és bízik a javulásban. 

Ezt is szeretjük