A legendás magyar műsorvezető 5 hétig kómában volt - Életmentő műtéten esett át

Boros Lajos csak most beszélt arról, hogy öt hétig kómában volt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Boros Lajos több komoly betegséggel is küzd: februárban pacemakert kapott, majd hónapokig várt szívműtétre, mert a szervezete nem volt elég erős, hogy az orvosok bele merjenek vágni az operációba. Július 4-én végül megműtötték, de azóta semmit nem lehetett hallani róla, néhány helyen a legrosszabbról is pletykáltak. A legendás műsorvezető most végre interjút adott a Story magazinnak, melyből kiderül, csoda, hogy életben maradt, hisz az operáció után öt hétig kómában volt. 

A szívműtétet mélyaltatásban végezték el, utána felébresztették volna, ám ez nem sikerült. Az öt hétből szinte nem emlékszik semmire, csak lázálomszerű képekre és néhány mondatfoszlányra. 

- Voltak pillanatok, amikor nagyon kicsi volt az esélyem a túlélésre, de a filmekben látott jelenet az én esetemben nem zajlott le. Az, hogy ott áll a család a kómában fekvő ágya mellett, és azon tanakodnak, meddig tartsák mesterségesen életben, vagy mikor kapcsolják le a gépekről. A feleségem, Vali, a fiaim és a család egy pillanatig nem adták fel, és nem mondtak le rólam - mesélte a 71 éves sztár a hetilapnak. 


A felesége és a családja folyamatosan beszélt hozzá, amíg kómában volt. Vali a Story magazinnak azt mondta, a férje emlékei szerint pont a házassági évfordulójukon, augusztus 19-én tért magához a delíriumnak nevezett állapotból, vagyis, amikor valaki sem nem éber, sem nem mélykómában van. 

- Előtte többször nyitogatta a szemét, majd visszaaludt, úgy emlékszem, talán pont ezen a napon ébredt fel véglegesen.

Súlyos egészségkárosodása sem lett az öt hét kóma miatt, de a műtét előtti időszakban is sokat fogyott tévés nyolc kilót vesztett, nehezen áll, menni is csak pár lépést és segítséggel tud, ugyanakkor hetente háromszor gyógytornászhoz jár, és bízik a javulásban. 

Felháborodtak a nézők, hogy Rózsa Györgyre cserélték a műsorvezetőt - Végül az egész ország megszerette

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük