Rubint Réka is ámuldozik gyönyörű unokahúgán - Fotók

Rubint Rellában a fitneszkirálynő fiatalkori önmagát látja.

Rubint Réka is ámuldozik gyönyörű unokahúgán - Fotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hiába kezdenék ki a rosszmájúak, Rubint Réka gyönyörű unokahúga, Rubint Rella képes a saját útját járni és sikereket elérni. 

Rubint Rella a saját útját járja

Rubint Rellát jelölték az idei Glamor-díjátadó egyik kategóriájában, nemrég pedig Veronában járt, mert felkérték, vegyen részt a Calzedonia-Tezenis Fashion Show-n. Minderről a büszke nagynéni írt a Facebook-oldalán, aki többször hangoztatta, Rellában a méltó utódját és a fiatalkori önmagát látja.

Réka azzal igyekszik segíteni Rellát, hogy bátorítja őt, és népes rajongótábort számláló Facebook-oldalán megosztja gyönyörű unokahúga posztjait!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük