Rózsa György és bemondó felesége a tévé álompárja voltak - Szerelem volt első látásra
Rózsa Györgynek saját bevallása szerint három és fél felesége volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rózsa György 70 fölött is a női nem nagy rajongója, aki hölgytársaságban bókjaival árasztja el a jelenlévőket. Állítása szerint egész életében egyik szerelemből a másikba esett, amelyeket nagyon mélyen élt meg. A Story magazinnak azt mesélte, három és fél felesége volt – utóbbi egy lengyel lánnyal kötött eljegyzést takar, kapcsolatukat a távolság őrölte fel. 

A legendás tévés az első házasságáról azt mondta a hetilapnak adott interjúban, hogy meggondolatlan volt, nem ismerték eléggé egymást, mielőtt összekötötték az életüket. 

- Főként bulikon, szórakoztató programokon találkoztunk, élveztem, hogy vidám, csinos, jó illatú és bolondos – de hát a hétköznapi házasélet nem csak viháncolásból áll. Másfél év után elváltunk, finoman szólva viharosan. Zsuzsi azóta Svájcban él, neki is született egy balettos lánya.

rozsa-gyorgy-tv2
Fotó: TV2

Rózsa György második felesége az akkori idők legfiatalabb bemondónője, Szádvári Gabriella volt, akivel találkozásuk szerelem volt első látásra.

Hónapokig mi voltunk az álompár. Húsz centivel a föld felett jártunk. Gabi azonban nem bírta el a sikerei csúcsát, és elváltunk. 

- Évekkel később kitették a tévéből egy buta história miatt. Pár esztendővel ezelőtt hallottam csak, hogy feladta, és végzett magával. Bár viharosan, haragban váltunk el, nagyon sajnálom szegényt…

Rózsa György a harmadik nejét tartja a legcsodálatosabb feleségének. A válogatott tornászbajnok Éva, akit az egész világon ismertek hajlékonyságáról és szépségéről, egy gyermekkel is megajándékozta a tévést. Hirtelen ragadta el egy betegség, a műsorvezető nehezen dolgozta fel a hiányát, a mai napig rengeteget gondol rá.

- Amikor először megláttam a tornacsarnokban fehér dresszben, a mozgása, akár egy hattyúé, egyből elbűvölt, és ez így maradt húsz esztendőn át. A legsikeresebb, ily módon a legzaklatottabb televíziós éveimben állt mellettem, tőle kaptam életem legcsodálatosabb ajándékát, a kislányunkat, akit földöntúli szeretettel nevelt.

A Nagy Duett adásai előtt mindig csokorral várja duettpartnerét, Csobot Adélt.
A Nagy Duett adásai előtt mindig csokorral várja duettpartnerét, Csobot Adélt.
Fotó: TV2

Rózsa György a harmadik felesége halála óta eltelt 18 évben csak egyszer lett újra szerelmes: a balett világából már régóta ismerte Nellit, aki fantasztikus partner volt, de miután 15 évig mindketten társ nélkül éltek, nehezen szokták meg a közös életet, és a kisebb súrlódások végül tönkretették a kapcsolatukat. Rózsa György azt nyilatkozta, ma már bánja, hogy nem volt türelmesebb.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük