Rónai Egon felnőtt fiaival fotózkodott: Bálint 20, Gergő 18 éves

Rónai Egon első házasságából két fiú született, Bálint az egyetem mellett dolgozik, Gergő pedig szakmát tanul.

rónai-egon-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rónai Egon azon televíziósok közé tartozik, akik végigmentek a szamárlétrán. 18 évesen kezdett a Nemzeti Sportnál gyakornokként, két év múlva újságíró, majd szerkesztő, rovatvezető és főszerkesztő lett. Olyan lapoknál dolgozott, mint a Pesti Műsor, a Polip vagy az Oké című ifjúsági magazin.

Rádiós és tévés karrierje során kamatoztatta az édesapjától tanultakat, miszerint tisztességesen, becsületesen és alázatosan kell élni. Ő is ezt tanítja az öt gyermekének. Az ATV műsorvezetője kétszer házasodott, első feleségétől született nagyfiain már látja nevelése eredményét. 

Rónai Egon felnőtt fiaival

Bálint és Gergő mindketten nagykorúak: előbbi 20, utóbbi 18 éves. Ritkán láthatjuk őket apjuk oldalán, ha mégis készítenek egy-egy közös fotót az Instagramra, garantáltan számítani lehet a kommentelők gratulációira. Azt a képet is sokan jutalmazták lájkjaikkal, amelyet egy apa-fiai hétvége keretein belül készítettek Baranya megyében a festői szépségű Puchner Kastélyszállónál. 

Már mindkét Rónai fiú kirepült a családi fészekből, a maguk útját járják, apukájuk pedig nem is lehetne büszkébb arra, hogy megdolgoznak a sikerért.

- A legidősebb gyerekem bizony megfogja a munkát. Amellett, hogy egyetemre jár, keményen dolgozik, és ez nekem nagyon tetszik. Az eggyel fiatalabb úgy döntött, hogy most szakmát tanul, mert jelenleg ez jobban érdekli, mint a diploma. És bár nem mindig értek egyet azzal, amit csinálnak, ezen nincs mit vitatkozni, tiszteletben tartom - árulta el a Best magazinnak 2021 novemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A tévés családját az összetartás jellemzi. Második feleségével, a táncművész Zsanett-tel három közös gyermekük született. A mindennapokat Bertalannal, Dorkával és Vilmossal átitatja a harmónia.

- Nem mondom, hogy minden napunk álomszerű álomcsalád, mert itt is van vita, nyúzzák egymást a gyerekek, én is szoktam kiabálni. De közben akkora szeretetben és olyan jól élünk, hogy ez önmagában véve teljesítmény. 

Hegyi Barbara családi fotója

Hegyi Barbara és Zorán lassan két évtizede harmonikus házasságban élnek, de a kapcsolatukról csak ritkán nyilatkoznak, és a közösségi médiában sem láthatjuk őket együtt sűrűn. Ezért is örültek meg a színésznő követői, amikor egy közös fotót posztolt férjével és első házasságából született lányával, Balikó Rozival.

Cover-fotó: ATV/Húzós

Ezt is szeretjük