Ő Rogán Cecília jóképű férje: szerelmes fotót posztolt az Instagramon
Rogán Cecília először posztolt a közösségi oldalán olyan fotót, amin második férjével látható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília először posztolt Instagram-oldalán közös fotót második férjével, akinek júliusban mondta ki a boldogító igent. 

#myday #mylove #together - mindössze ezeket a hashtageket írta az ölelkezős felvételhez.

Rogán Cecília férje

Rogán Cecília és Rogán Antal tavaly novemberben közös, hivatalos közleményben tudatták, hogy 14 együtt töltött év után úgy határoztak, külön folytatják tovább életüket, és hogy a bejelentés napján beadták a válási papírokat. Kapcsolatuk 2006 őszén kezdődött, Rogán Antal öt hónappal később, a sajtó képviselői előtt kérte meg Gaál Cecília kezét. 2007-ben házasodtak össze, Dániel fiuk 2009-ben, Áron 2012-ben született. Rogánnak ez volt a második, a 11 évvel fiatalabb Cecíliának pedig az első házassága.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#myday #mylove❤️ #together #photo@szilardnemeth

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Rogán Cecília idén júliusban ment férjhez másodszor. Az esküvőről ugyan nem tett ki képet, de néhány sztárvendég posztolt a nagy napról, amit Tihanyban tartottak. A meghívottak között volt Noszály Sándor is, aki a tenisz révén ismeri az üzletasszony párját. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Rogán Cecília május közepén posztolt először és mostanáig utoljára közös képet új szerelmével, de akkor kiírta a fotó mellé, hogy annak felhasználását nem engedélyezi, így a kíváncsiskodók csak az oldalára kattintva láthatták a férfit

A lánybúcsújáról sem tett közzé fényképeket, de helyette barátnője, Sarka Kata megosztott az Instagram-oldalán hét darab felvételt. 

A #cililánybúcsú #barátok #együtt #szerelemvanalevegőben hashtagekkel posztolt fotókat, amelyeken Rogán Cecília hófehér csipkeruhát visel, Sarka Kata pedig tetőtől talpig aranyba ragyog. 

Rogán Cecília, Sarka Kata vagy Zimány Linda smink nélkül

Képes összeállításunkban nemcsak azt nézheted meg, hogyan néz ki Rogán Cecília sminkben és smink nélkül, de olyan, az Instagramon nagy követőtáborral rendelkező magyar sztárokat is találsz, akik nagyon másképp néznek ki kifestve és természetes valójukban. Mutatjuk Sarka Katát vagy Zimány Lindát is!

Ezt is szeretjük