Sarka Kata megmutatta az anyukáját - Katalint 55. szülinapján köszöntötte fel
Sarka Kata születésnapján köszöntötte a fotókkal édesanyját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Katát több mint 360 ezren követik az Instagram-oldalán, ahol a követői betekintést nyerhetnek a mindennapjaiba: a 33 éves sztár posztol a munkahelyéről, az edzésekről, az utazásokról és mostanában a főztjéről is, az önkéntes karanténban ugyanis sokat fejlődött a főzőtudománya.   

Időnként a két nagyobbik gyerekéről, Noncsiról és Dávidkáról is tesz ki fotókat, de a harmadik csemetéről egy fotót sem láthatott a nagy nyilvánosság, azt sem tudni, mikor született pontosan. A tévés annyit közölt tavaly anyák napján, hogy már háromgyerekes édesanya. 

Sarka Kata édesanyja

Sarka Kata az anyukáját is csak nagyon ritkán mutatja meg. 2020. június 2-án Katalin születésnapja alkalmából tett ki az Instagramra fotókat. "Isten Éltessen Mami! Ma van a születésnapja az én drága anyukámnak. Alig várom, hogy megöleljem. #sütöttemnekitortát #imadom #lovemymom" - írta a felvételekhez. 

Azt kevesen mondanák meg, hogy az 55 éves asszony három unoka nagymamája. Fiatalon lett anya, 21 éves volt, amikor világra hozta Sarka Katát, aki szintén követte a szülői mintát: 22 éves volt, amikor Noémi született. 

Képes összeállításunkban megnézheted Sarka Kata ritkán látott édesanyját, Katalint. 

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük