Sarka Katát is lepipálta - Rogán Cecília mély dekoltázst villantott
Rogán Cecília szexibb ruhát húzott a Magyarország Szépe sajtótájékoztatójára, mint Sarka Kata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma délelőtt kiderült, ki az a húsz lány, aki megméretheti magát a 2018-as Magyarország Szépe versenyen, közülük kerülhet ki július 8-án az idei Miss World Hungary. A szépségversenyt 19:30-tól a Duna Televízió és a Duna World csatornákon a nézők is nyomon követhetik. A sajtótájékoztatón Rogán Cecília és Sarka Kata köszöntötte a megjelenteket, akik a szépségverseny szervezői és zsűritagok is.  

Előbbi mélyen dekoltált ruhába bújt, szexibb kreációban állt a kamerák elé, mint Sarka Kata. 

A licensztulajdonos Rogán Cecília zöld ruhát húzott sárga cipővel, míg Sarka Kata egy szolidabban dekoltált, piros darabban jelent meg. 

A több mint ötszáz jelentkező közül kiválasztott húsz lány az imidzsfotózáson és a kisfilmek forgatásán már túl van, a versenyzők a felkészítőkkel együtt hamarosan beköltöznek egy vidéki szállodába, ahol a következő két hétben tartanak négy alversenyt. Ezeken megválasztják Miss Beautyface-t, Miss Charity-t, Miss Sportot, Miss Bikinit és Miss Talentet. 

- A Miss Charity-n nem fog senki kiesni, a többin viszont elbúcsúzunk egy-egy lánytól, így 16-an fognak bekerülni a döntőbe - árulta el Sarka Kata, aki hangsúlyozta, az elkövetkező hetekben nemcsak az lesz fontos, ki mennyire szép, hanem az is, ki mennyire talpraesett, céltudatos, alázatos, és hogyan viselkedik a társaival.

magyarorszag-szepe-2018
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Magyarország Szépe 208 döntőjében kiderül, kinek a fejére kerül a korona, megválasztják a szépségkirálynő két udvarhölgyét, a közönségszavazás nyertese pedig a telefonos applikáción leadott szavazatok alapján a Legszebb mosoly cím birtokosa lesz. 

A műsort a köztévé közvetíti, az est házigazdája Kraszkó Zita és Kovács Koko István lesz. Egy nappal a szépségkirálynő-választás előtt, július 7-én A királynő útja címmel a nézők egy kisfilmet láthatnak, mely a versenyzőket mutatja be, és a két műsorvezető a fél órás műsor végén indítja el a közönségszavazást. 

A Magyarország Szépe döntősei július 8-án először bikiniben vonulnak fel, amit a foci vb ihlette kreatív tour követ, majd nemzeti, ezt követően pedig estélyi ruhában lesznek láthatóak. Az utóbbi két körben idén is a magyar divattervező, Bélavári Zita kreációit fogják viselni. Az est során sztárfellépők is szórakoztatják a közönséget.

Ezt is szeretjük