Ő a 2018-as Nemzet Szépe - 21 éves egyetemista lett a szépségkirálynő
Fenesi Krisztinát választották a 2018-as Nemzet Szépe győztesének.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fenesi Krisztinát választották a 2018-as Nemzet Szépe győztesének vasárnap a Gödöllői Királyi Kastélyban. A 21 éves egyetemista nem egyedül képviseli majd Balin Magyarországot, egy közönségkedvenc is csatlakozhat hozzá.

Június 3-án, a Gödöllői Királyi Kastélyban rendezték meg a Nemzet Szépe 2018-as döntőjét, ahol a több száz jelentkező közül kiválasztott tíz legszebb induló mutathatta meg magát. A versenyzők három különböző ruhában vonultak fel a színpadon, és a műsor során kisfilmek is segítettek abban, hogy mindenkit jobban megismerhessen a közönség.

A versenyen a külső és a belső érték, a lányok természetessége is fontos volt, így tetoválással, plasztikai műtét után és testékszerrel nem lehetett indulni. A jelentkezők fontos személyiségjegyei közé kellett tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és az egyedi kisugárzásnak is. Ez alapján segített kiválasztani az idei szépségkirálynőt a zsűriben többek között Orosz Barbara, Fenyő Iván és Bus István, a Playboy magyar kiadásának főszerkesztője.

A Nemzet Szépe 2018-as győztese Fenesi Krisztina lett. A 21 éves szépségkirálynő Nagyváradon él, pszichológia szakos, végzős hallgató, korábban már szülővárosa szépségkirálynőjének is megválasztották. A tavalyi győztes, Kis Gabriella adta át neki a Nemzet Szépének járó, egyedi tervezésű koronát. 

- Még most sem tudom elhinni, hogy a korona a fejemre került, nagyon örülök. Ígérem, hogy méltó módon fogom Magyarországot képviselni, és remélem, hogy a Miss Nationt is megnyerjük. Úgy tervezem, hogy hamarosan Budapestre költözöm a pszichológiai tanulmányaim miatt, így még aktívabban készülhetek majd a nemzetközi versenyre is - mondta Fenesi Krisztina, aki hozzátette: a tíznapos felkészítő tábor alatt Szirákon komoly barátságok köttettek, így a többi indulóval is szeretné majd tartani a kapcsolatot.

Első udvarhölgynek a 22 éves, budapesti Kálvári Múzsát, második udvarhölgynek a 27 éves, sárvári Stankovics Beátát választotta a zsűri. 

A Nemzet Szépe 2018-as versenye még nem ért véget teljesen. Interneten keresztül keresik az idei közönségdíjast, aki Fenesi Krisztinával együtt utazhat majd Indonéziába, Balira, hogy megmérettesse magát a Miss Nation nemzetközi mezőnyében.

Képes összeállításunkban megnézheted a Nemzet Szépe 2018 szépségkirálynőjét és udvarhölgyeit. 

Ezt is szeretjük