Laky Zsuzsi bomba formába hozta magát - Az Európa Szépe friss fotóin így néz ki
Laky Zsuzsi edzőnek készül, a rendszeres mozgásnak köszönhetően fantasztikusan néz ki.

laky-zsuzsi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Laky Zsuzsi 18 évesen vett részt először szépségversenyen 2002-ben, ekkor a Miss World Hungary győztesének első udvarhölgyévé választották, majd 2003-ban, mindössze 19 évesen megnyerte Párizsban az Európa Szépe címet. 

A szépségkirálynő sikeres karriert épített fel, és mára boldog családi életet él. Férjével, Dietz Gusztáv dzsúdzsucubajnokkal közösen nevelik két lányukat. Laky Zsuzsi második gyermeke születése után plus size modellként is dolgozott. Nem zavarta, hogy már nem olyan karcsú, mint szépségkirálynőként, hisz életet adott két gyermeknek, ráadásul a férjének teltebben jobban is tetszett. 

Friss fotóin egy izmos, tónusos testű nő néz vissza ránk, ami annak köszönhető, hogy megvalósítja régi álmát, és fitneszedző lesz belőle.

- Nem fogytam igazából egy dekát sem, egyszerűen a rendszeres edzéstől az izomzatom tónusa változott meg. Ami meg még úgy érzem, hogy ennél is sokkal fontosabb, a hangulatom, ezáltal az egész kisugárzásom! Már hétéves koromban is annyira hiperaktív voltam, hogy be kellett rakni egy mozgásstúdióba, azóta foglalkoztat a fitneszedzőség gondolata. Voltam fitneszversenyző, akrobatikus tornával kezdtem, nemcsak úgy kipattant a fejemből, hogy anyuka vagyok, fogyni akarok, úgyhogy most akkor edző leszek - árulta el a FEM3 Caféban.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kirobbanó formában van Laky Zsuzsi.

Ezt is szeretjük