A TV2 csinos műsorvezetője 10 kilót felszedett magára - Most így néz ki
Kulcsár Edina szeretne megszabadulni a súlyfeleslegtől.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen gondolnák, hogy Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő, a TV2 csinos műsorvezetője is azzal a fogadalommal indítja a 2018-as évet, hogy teljes életmódváltásba kezd, és lefogy. A 27 éves sztár elégedetlen a külsejével, mert a mérlege tíz kilóval többet mutat, mint az Ázsia Expressz forgatásának idején. 

- Sokan mondják, hogy nem is látszik rajtam, de én azért érzem a ruháimon és magamon is. Idén úgy döntöttem, nemcsak az edzésben és a mozgásban keresem majd a megoldást, hanem teljes életmódváltásba fogok, melynek ugyan része a mozgás is, de kiemelten fontos szerepet kap a helyes táplálkozás - árulta el a Blikknek

Aggodalomra nincs oka, hisz szilveszteri fotóját agyondicsérték a rajongói, milyen szexi volt a sokat mutató, testhez álló miniruhában. 

Karácsony előtt készült fürdőruhás szelfije láttán sem gondolja senki, hogy súlyfelesleg van rajta, amit le kellene adnia.  

Képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok viselték 2017 tíz legszebb estélyi ruháját. Nádai Anikó, Kulcsár Edina vagy Sarka Kata kerációja volt szerinted szebb?

Ezt is szeretjük