Rogán Cecília legkisebb fia ilyen nagyot nőtt: Fülöp tüneményes, mosolygós hajas baba
Rogán-Gaál Cecília és a hét hónapos Fülöp együtt baba-mama tornáztak a Mokkában Barta Sylviával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán-Gaál Cecília együtt szerepelt a kamerák előtt legkisebb gyermekével. Ez igazi kuriózumnak számít, hiszen csak nagyon ritkán mutatja meg gyerekeit a nyilvánosság előtt, nemcsak műsorokban, hanem az Instagramon sem sűrűn láthatjuk a három fiát.

Ezúttal a Mokkával tett kivételt, ráadásul nem is egy szimpla beszélgetésre vállalkozott. Barta Sylvia Mozdulj című rovatában együtt baba-mama tornázott a hét hónapos Fülöppel.

Rogán Cecília kisfia

A lurkóval a karjában alig értek oda a forgatás helyszínére, már mindenki elolvadt Fülöp mosolyától. Barta Sylvia nem győzte hangsúlyozni, teljesen elolvadt tőle, azt mondta, ritkán találkozik ennyire édes kisbabával.

fülöp-1
Fotó: TV2/Mokka

A 35 éves édesanya elárulta, teljesen másképp éli meg most a babázást, mint idősebb két fiával huszonévesen. 

fülöp-2
Fotó: TV2/Mokka

- Mindenkinek receptre írnám 35 fölött a kisbabát. Nekem nagyon különleges élmény most babázni. Minden percét másképp élvezem ki, mint fiatalon. Annak is megvolt a szépsége, de ez még különlegesebb helyzet most.

Hozzátette, szerencsés dolga van Fülöppel. Nyolchetes kora óta alszik éjszaka, és a nagy tesókhoz is ügyesen alkalmazkodik. 

Rogán Cecília melltartó nélkül

Rogán Cecíliáról merész kép készült: melltartó nélkül pózolt a kamerának. A háromgyermekes üzletasszony utoljára 2022 augusztusában posztolt az Instagramra, három hónap elteltével szexi felvétellel tért vissza a közösségimédia-felületre.

Ezt is szeretjük