Rippel Feri megmutatta fiát: Herkules már 12 éves lesz az idén

Rippel Feri fia nemcsak külsőre hasonlít rá. Herkulesben is megvan minden, ami egy artistának kellhet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, nevünkben a sorsunk. Rippel Feri kisfiára ez hatványozottan igaz: a görög félisten, Héraklész után kapta a nevét, az idén júniusban 12 esztendős Herkules valóban emberfeletti mutatványokra képes.

Artistaművész édesapja nem várt sokat azzal, hogy átadja a tudását. Onnantól kezdve, hogy kiegyenesedett a gerince, megerősödött a vázizma, elkezdte átadni fiának ezt a fajta mozgáskultúrát.

Rippel Feri kisfia

Rippel Herkules fogékony volt minderre, és tehetségesnek bizonyul a porondon. Nemcsak apja hajlékonyságát, hanem vonásait is örökölte. Egymás mellett ülve még feltűnőbb, mennyire hasonlítanak.

herkules-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az alma ambíció tekintetében sem esett messze a fájától, Herkules színész szeretne lenni. Egy-egy forgatáson pedig bevállalná a kaszkadőri feladatokat is. 

herkules-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az iskolában is kiszúrták már a tehetségét, sőt egy ehhez kapcsolódó becenevet is kapott az osztálytársaitól.

- Tesin voltunk, és csak én tudtam felmászni a kötélre. A többiek csak néztek, hogy mit csinálok. Elkezdtek Pókembernek becézgetni - mesélte Herkules a Tények Pluszban.

Kabát Peti ritkán látott fia

Kabát Petit labdarúgóként ismerte meg az ország: játszott a magyar válogatottban, de külföldre, így Törökországba, Bulgáriába és Ausztriába is szerződtették. 2017. november 17-én bejelentette, hogy visszavonul az élsporttól. Bár 2021 őszén sokat láthattuk az RTL Klub képernyőjén, azt csak kevesen tudják, hogy van egy tinédzser fia, Kevin.

Ezt is szeretjük