A Barátok közt jóképű tinisztárja volt – 36 évesen visszatért a képernyőre Réti Barnabás
Réti Barnabás nemcsak Londonban, hanem itthon is dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Réti Barnabást a Barátok köztben ismerte meg az ország. Ő alakította 2006 és 2008 között Tilda jóképű udvarlóját, Szeibert Eriket. Közben színdarabokban játszott, kipróbálta magát rendezőként, de énekelt is. Szabadúszóként dolgozott, azonban 2012-ben egy óriási döntést hozott meg az életében, kiköltözött Londonba szerencsét próbálni. A 36 éves színészt most újra láthatták a magyar nézők a tévében, ugyanis a Reggeli egyik adásában adott interjút.

Ősztől színházban is játszik

A még mindig sármos színész nemrég tért vissza Magyarországra, munkaügyben tartózkodik itt, de ahogy fogalmazott, fél lábbal még Londonban van.

- Most itthon vagyok, főként munka miatt, ősztől színházban játszom, illetve több filmes produkció talált meg itthonról - magyarázta, azt is elmondta, hogy Londonban is van egy ügynöke, ha pedig munkalehetőség van, azonnal vállalja a kihívást.

réti barnabás
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Elárulta, hogy sokáig nem találta meg a lehetőség Londonban, de végül kitartóan küzdött, így később érkeztek a felkérések. Elmondta azt is, hogy az angolok rögtön kiszúrják, ha valaki akcentussal beszél, ez pedig hátrányt jelent minden kint dolgozó külföldi színésznek.

Réti Barnabás karrierje során olyan nagy színészekkel dolgozhatott együtt, mint Brad Pitt, vele a Z világháború című filmben szerepelt, vagy éppen Tom Cruise. Utóbbival a Mission: Impossible - Titkos nemzet című moziban volt együtt látható. Réti Barnabást az Aranyélet harmadik évadában is láthatjuk, ott egy rendőrt fog alakítani az IMDB adatlapja szerint, de A kém, aki dobott engem című filmben is szerepelni fog. Ez volt az a film, amelyet tavaly nyáron forgatott nálunk Ashton Kutcher felesége, Mila Kunis.

Ezt is szeretjük