Műsorvezető lett a Barátok közt egykori tinisztárjából - Felismered friss fotóján?
Szabó Erika lett a Balatoni Nyár egyik új műsorvezetője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Erika lett a Balatoni Nyár egyik új műsorvezetője.Június 18-tól számos újítással, régi és új műsorvezetőkkel és séfekkel, de a megszokott tartalommal indul a Balatoni Nyár. A Duna Televízió népszerű magazinműsora a hét minden napján jelentkezik majd, a nézők által jól ismert műsorvezető-gárdához pedig idén Szabó Erika színésznő és Forró Bence, az MTVA képernyőse is csatlakozik.

Szabó Erikát a Barátok közt Tildájaként ismerte meg az ország. Az RTL Klub sorozatában 2003 és 2009 között alakította a szerepet, ami azért volt kuriózum, mert előtte Erdélyi Tímea formálta meg a karaktert. Azért vette át tőle a szerepet, mert Timi felvételt nyert a Színművészetire. Szabó Erika is ugyanezen okból hagyta ott a napi sorozatot. 2015-ben diplomázott. 2016-ban a Thália Színház tagja lett. 

2010-ben, az Üvegtigris harmadik részében volt egy emlékezetes, szexi szerepe, aztán jó ideig nem állt kamerák elé. 2017-ben a köztévé Holnap Tali! című sorozatával tért vissza a képernyőre, majd 2018-ban a Duna TV Csak színház és más semmi című sorozatának harmadik évadában kapott szerepet. Ugyancsak idén mutatták be a Parázs a szívnek című romantikus filmet, melyben ő alakítja a női főszerepet. 

Idén műsorvezetőként is megmutathatja magát: a Balatoni Nyár című magazinműsorban Szabó Erika Vida Péter partnereként, Forró Bence pedig Kraszkó Zita oldalán köszönti majd a nézőket. Őket vezeti majd fel Rátonyi Kriszta és Harsányi Levente az első hetekben.

A műsor ebben az évben is június közepétől augusztus végéig jelentkezik a hét minden napján - hétfőtől szombatig friss adásokkal, vasárnaponként pedig a hét legjobb pillanatait összefoglaló epizóddal - a Balaton partjáról, bemutatva a magyar tenger jellegzetességeit, melyek évről évre csalogatják az ide látogatókat. A stáb az első héten például a híres balatoni lángos nyomába ered, felkutatva a legjobbat. 

ratonyi-kriszta-hrsanyi-levente
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

A Balatoni Nyár idén is naponta bemutat egy-egy környékbeli települést, vendégként érkeznek a legnépszerűbb és legismertebb hazai előadók, énekesek - akik zenélnek is a nézőknek -, nemzetközi versenyeik előtt vagy után sikeres sportolóink, valamint a gasztronómia is jelentős szerepet kap. Kovács Lázár mellett, aki a tavalyi évben is a műsor séfje volt, több hazai szakember is vállalta, hogy néhány ismert vagy éppen újragondolt nyári fogás segítségével receptötleteket ad a nézőknek a forró napokra. 

Új rovatokkal is jelentkezik a műsor, a nézők megismerhetik többek közt a környező települések vasútállomásainak történetét, bepillanthatnak a magyar Toszkánaként is ismert Balaton-felvidék csodálatos konyhakertjeinek világába, de bemutatják a legnépszerűbb tó körüli futó- és túraútvonalakat is. 

Ezt is szeretjük