Deutsch Anita és Kinizsi Ottó úgy turbékoltak a gálán, mint a friss szerelmesek
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó hosszú idő után ismét megjelentek a Story Gálán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó több év kihagyás után ismét megjelentek a 19. Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán. A házaspár évekig szerepelt a Barátok köztben, a sorozatnak köszönhetően szerettek egymásba, de ma már keveset szerepelnek a nagy nyilvánosság előtt. Balassa Imi megformálója 1999 és 2010 között volt állandó szereplő, a következő években felbukkant még néha, de mostanra végérvényesen átállt a kamera másik oldalára. A 35 éves sztár a rendezője az RTL Klub Oltári csajok című sorozatának is. 

Deutsch Anita 2001-ben kapta meg Szilágyi Andrea szerepét, akit 2007-ig alakított. Egy hosszabb szünet után, 2010-ben tért vissza epizódszerepekre, majd a forgatókönyvírók a következő években is rendre visszahozták karakterét. Kinizsi Ottóval 2004 júniusában házasodtak össze, Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született.

A HOT! magazinnak elárulta, hogy Andreaként hamarosan újra felbukkan a Mátyás király téren, és, bár kétgyerekes családanyaként alárendelte magát a gyerekeinek, így is sokféle munkája volt második kislánya születése után. 

- Tévéműsorokat vezettem, színházban játszottam, hobbiszinten elvégeztem pár edzőképzést, egy éve pedig a Budafoki Pincejárat művészeti vezetője vagyok. (…) Sosem volt bébiszitterünk, maximum az anyukám segített be Emma és Hanni mellett a teendőkbe. Persze nem könnyű összeegyeztetni a sok feladatot, így, bár fájt a szívem, de le kellett mondanom a spinningoktatásról - mesélte a 43 éves sztár a hetilapnak. 

Ezt is szeretjük