A Barátok közt sztárja intim fotót posztolt - Fiatal barátnőjével félmeztelenek az ágyban
Solti Ádám és barátnője nem szégyenlősködtek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Solti Ádám bolondul 16 évvel fiatalabb menyasszonyáért. Bernadett még csak 18 éves volt, és az érettségire készült, amikor 2014-ben megismerkedett a Barátok közt sármos színészével. A 38 éves színész már fél év után biztos volt benne, hogy megtalálta az igazit, és az eljegyzésen gondolkodott. A lánykérésre végül 2015-ben, Valentin-napon került sor: Solti Ádám egy forgalmas úton átvezető zebrán térdelt le, mert ott találkoztak először. Még nem házasodtak össze, fontosabbnak tartják, hogy elkészüljön közös házuk. 

Bár az esküvő még várat magára, a szerelem lángja nem ég kisebb hőfokon, mint megismerkedésük idején. A Madách Színházban is játszó színész a közösségi oldalára posztolt képeken sem titkolja, hogy mennyire odáig van fiatal menyasszonyáért. A pár néhány napra Siklósra utazott pihenni, és a zordra fordult időjárás sem szegte kedvüket. 

Pezsgünk💦😉 #wellness #hétvége #pihi #nincsjóidő #denembaj #együttalegjobb

SOLTI ÁDÁM (@soltiadam) által megosztott bejegyzés,

Sikerült a borús, zivatarokkal tűzdelt időben rövid idő alatt leégniük, ezt mutatták meg azon a fotón, melyet Solti Ádám szerelme az ágyban készített, és amelyen félmeztelenül láthatóak. 

Nacsa Olivérnek is jóval fiatalabb a párja. A 38 éves humorista szerelme Somossy Barbara, az M5 kulturális csatorna riportere, aki a nézőknek egy szépségversenyről is ismerős lehet: 2016-ban bekerült a húsz legszebb lány közé a Sarka Kata nevével fémjelzett Magyarország Szépe versenyen. 

Ezt is szeretjük