Ő volt a Szeress most! szívtiprója - Babicsek Bernát 38 évesen is piszkosul sármos

Babicsek Bernát nem sokat változott, még most is nagyon jóképű.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szeress most! című sorozat 2003 októberében indult az RTL Klubon, és 2005 februárjában vetítették az utolsó részét. Mint minden történetnek, ennek is megvolt a maga szívtiprója és egyben rossz fiúja, Molnár Gábor, akit Babicsek Bernát formált meg. A sorozat kezdetén a jóképű színész még csak 23 éves volt.

Később, 2010-ben szerepelt a Barátok köztben is, abban egy szakácsot alakított, a karakter neve Márk volt. Az egykori sorozatsztárhoz nemcsak a színészet, hanem a zene is közel áll. Csupán 16 éves volt, amikor megalapította első zenekarát. A mai napig aktívan színészkedik és zenél.

Egy népszerű hazai együttes oszlopos tagja

Babicsek Bernát kedvenc hangszere a harmonika, 2006-ban még egy lemeze is megjelent, melyen tangóslágereket játszik. Sőt, Bernie Bellamy művésznéven a Paddy and The Rats nevű zenekar oszlopos tagja. A banda sajátos stílust képvisel, ír punk rock kocsmazenét játszanak. Jelenleg is turnéznak, ebben az évben nemcsak Magyarországon lépnek fel, hanem Európa más részein is, például Franciaországban, Németországban vagy éppen Svájcban, így Babicsek Bernát nem panaszkodhat.

Babicsek Bernát a sorozat idején és most.
Babicsek Bernát a sorozat idején és most.
Fotó: RTL Klub/Szeress most!, M2 Petőfi TV/Akusztik

A zenélés mellett továbbra is színészkedik, de a tévé képernyője helyett a színpadon látható. Az elmúlt években számos társulatnál dolgozott, például a Ruttkai Éva Színháznál, a Játékszínnél, a Szkéné Színháznál vagy a Karinthy Színháznál. Sőt, voltak olyan szerepei, melyekben harmonikázhatott is, ilyen volt a Csin-csin című darab.

Babicsek Bernát az évek múlásával nem sokat változott, a mai napig ugyanolyan jóképű, mint fiatalkorában.

A Barátok közt alapszereplői fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festettek fiatalkorukban a Barátok közt alapszereplői.

Varga Izabella igézően szép lány volt - A Barátok közt szereplői fiatalkori fotókon

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük