A Mokkában derült ki, hogy a színésznő terhes - Májusra várja kislányát Réti Adrienn

Réti Adrienn, a Jóban Rosszban színésznője a sorozatban és a valóságban is babát vár.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Réti Adriennel, a Jóban Rosszban vagány nyomozója nemcsak a TV2 sorozatában, hanem a való életben is kisbabát bár. Már azt is tudni, hogy kislányt hord a szíve alatt, akit májusra vár. 

Temesvári Aliz megformálója a Mokkában mesélt arról, hogyan éli meg, hogy a terhessége utolsó szakaszában fokozottan kell vigyáznia a koronavírus-járvány miatt. 

Réti Adrienn először beszélt terhességéről

A 35 éves sztár megpróbálja nyugodtan, stresszmentesen megélni a várandósságát, és mindenben megtalálni a pozitívumot. A hétvégére vártak volna egy festőt, de úgy döntöttek, nem engednek idegent a lakásba, inkább maguk festik ki a gyerekszobát. Az önkéntes karantén előnye, hogy erre most bőven van idejük. 

reti-adrienn
Fotó: TV2

Három héttel ezelőtt bevásároltak a párjával, azóta nem mozdultak ki, csak Réti Adri ment el egy, a várandósság alatt kötelező vizsgálatra - természetesen az óvintézkedéseket betartva. 

- Egyedül mehettem be csak a kórházba, volt rajtam maszk és kesztyű is. Nagyon hálás voltam annak az orvosnak, aki megnézte a babát az ultrahangon, és kedvesen, mosolyogva mondta a maszkja mögül, hogy minden rendben vele, nagyon aranyos kis haja van, a terhesség szépen halad. Ez a hozzáállás és a sok biztató szó ebben a helyzetben aranyat ért, meg az is, hogy ott volt, és fogadott - mondta a TV2 reggeli műsorában. 

A színésznő szerint fontos betartani az óvintézkedéseket: nem pánikol, de úgy gondolja, nem lenne most jó betegnek lenni. Hogy ezt elkerüljük, csak egy picivel jobban kell odafigyelni mindenre, mint máskor. 

- Arra jutottunk, az a legbiztonságosabb, ha itthon maradunk. Nem találkozunk rokonokkal sem, mert nem lehet tudni, ki mennyire vigyáz. Amikor mi kimozdulunk, maszkban és gumikesztyűben tesszük, hazaérve a ruháinkat kitesszük három napra kiszellőzni, utána nem vesszük föl. Denaturált szeszt feloldottunk, letöröljük vele az autót - osztotta meg a nézőkkel.  

Cseke Katinka fürdőruhás és fehérneműs fotói

Cseke Katinka a sok sikertelen fogyókúra után maga sem gondolta, hogy sikerült tartósan 106-ról közel 30 kilót lefogynia. Ahogy azt sem, hogy bevállal egy fürdőruhás és fehérneműs fotózást. A 48 éves színésznőről szexi képek készültek. 

Ezt is szeretjük