Ez Sipos F. Tamás távozásának valódi oka! A Republic tagjai tisztázták a pletykákat

A Republic tagjai Sipos F. távozásáról és terveikről meséltek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Republic tagjai az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában tisztázták a Sipos F. Tamás távozásáról szóló pletykákat.

Patai Tamás, Nagy László Attila és Boros Csaba
Boros Csaba basszusgitáros
Sipos F. Tamás
Sipos F. Tamás március 7-én távozott

A zenekar tagjai jövőbeni terveikről is meséltek a kereskedelmi csatorna reggeli műsorában.

Sipos F. Tamás távozása

Hétvégén derült ki, hogy Sipos F. Tamás és a Republic zenekar búcsút intett egymásnak, március 7-től már nem az 50 éves énekes az együttes frontembere. Távozásának okáról és körülményeiről több pletyka is keringett, így a Republic tagjai úgy gondolták, ideje azokat tisztázni.

- Nem igaz, hogy Tomi ne lett volna felkészült, vagy bármit is tett volna, hazugság, amit a pletykalapokban megírtak. Ő egy nagyon felkészült, precíz, nagyon jó hanggal rendelkező ember, de azt gondoltuk, hogy olyan sok mindent tett le ő az elmúlt évtizedekben a magyar zenei palettára, és annyira meghatározó a hangja egy bizonyos irányban - amelyről sajnos azt gondoljuk, hogy nem a Republic iránya -, hogy békében és barátságban elváltunk egymástól - mondta Boros Csaba basszusgitáros és zenekarvezető.

Azt is hozzátette, hogy az elmúlt 23 évben a dalaik egyfajta lelki összetartó erőként kapcsolták össze őket, így négyük közé nagyon nehéz lenne bekerülnie valakinek.

Nem lesz új zenekari tag

Jövőbeni terveik szerint nem keresnek másik embert Sipos F. Tamás helyére, maradnak négyen: Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás és Halász Gábor.

Őket gyászolta az ország 2013-ban

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A József Attila Színházban muzsikálunk egy darabban, a Hattyúdalban. Annyi erős hatást kaptunk onnan, hogy úgy gondoltuk, mi ezt a zenekart csinálnánk négyen, ők pedig támogatnának bennünket, vendégművészként pedig Magyar Bálint vagy akár Sipos F. Tamás is megjelenthet a koncertjeiken - mondta Boros Csaba.

Nagy László Attila azt is elárulta a 8:08 - Minden reggel című műsorban, hogy Bódi László feleségével, Zsuzsával és két lányával napi kapcsolatban maradtak, utóbbiak ott voltak a színházi bemutatón is. A rajongóknak is köszönetet mondott, nélkülük nem tudták volna folytatni a zenélést.

- Puha vattaként körbevett bennünket a rajongók szeretete, ami nagyon megnyugtató volt. Fontos azoknak a rajongóknak is a véleménye, akik 20 évig velünk voltak, aztán valamilyen kritikai hangot fogalmaztak meg velünk szemben, rosszabb lett volna a semleges reakció - vélte a dobos.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Patai Tamás azt is hozzátette, a rajongók elvárása volt, hogy a Republic dalait Cipő halála után is hallhassák élőben tőlünk, ezért egyfajta küldetésnek fogták fel a zenekar egyben tartását.

Bódi László egy éve, 2013. március 11-én hunyt el. Az énekes egy hónappal előtte rohamot kapott, beállt nála a hirtelen szívhalál. A kórházba szállítását követően orvosai mesterséges kómába helyezték, ám életét már nem tudták megmenteni.

Fotó: RTL Klub/8:08 - Minden reggel, www.republic.hu/Vigh György, Temesvári Gergely

Ezt is szeretjük