Rékasi Károly beszólt a Reggeli műsorvezetőinek: kellemetlen perceket okozott Szabó Zsófinak és Papp Gergőnek

Rékasi Károly több dologba is bele tudott kötni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik úgy döntenek, hogy az RTL Klub Reggelijével kezdik a napjukat, már megszokhatták, hogy könnyed, laza beszélgetések szem- és fültanúi lehetnek. A vendégek oldott stílusban vesézik ki az aktuális témákat a házigazdákkal. 

Az utóbbi napokban a karácsony és az adventi hangolódás került előtérbe, a stúdiót ennek megfelelően ünnepi pompába öltöztették a készítők. A meghitt hangulat közepette érkezett meg a mai adás egyik vendége, Rékasi Károly, aki a díszletre is beszólt, és a műsorvezetőknek is viccesen odaszúrt.

Rékasi Károly beszólt a Reggeli műsorvezetőinek

A Barátok közt színésze jó pár kellemetlen percet okozott Papp Gergőnek és Szabó Zsófinak. Bár állítása szerint a lehető legjobb kedvvel ébredt fel ezen a decemberi reggelen, mégis úgy tűnt, hogy csipkelődős hangulatban érkezett a csatorna székházába. 

rékasi-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A sorozatsztár maszkot viselve lépett be a stúdióba, ám azt egyből le is kapta magáról. Majd szóvá tette, hogy azért válik meg a ruhadarabtól, mert kifigyelte, hogy az vendéglátóin sincsen. Erre Szabó Zsófi felvilágosította, hogy őket folyamatosan tesztelik, a meghívottakkal pedig szigorúan tartják a másfél méteres távolságot, így nem szükséges, hogy maszkot hordjanak, amíg forognak a kamerák.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A következő megjegyzését Papp Gergőnek címezte. Az ő esetében azt nehezményezte, hogy kihagyta a nevét az egyik felvezető szövegből.

- Elnézésedet kérem, erre édesanyám hívta fel a figyelmem. Csúnyán kihagytad a nevemet a következő előbukkanók közül, erre édesanyám azonnal hívott, hogy: „Karesz, most akkor te nem leszel?” Mondtam, hogy szerintem pusztán csak feledékenység volt.

rékasi-2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár a tévés próbálta szépíteni a dolgot, miszerint direkt késleltetve olvassák be az adás vendégeit, Rékasi Károly csendre intette azzal, hogy ne vágjon a szavába. Majd a dekorációt kezdte górcső alá venni. 

- Azt akartam mondani, hogy kérlek, ne adjatok nekem ajándékot. És semmiképpen ne mikulásvirágot, mert ennek a locsolásáról elfeledkeztetek. Tudom, rengeteg a dolgotok, de oda kéne rá figyelni. Ezt így nem mondom ki, de virággyilkosok vagytok! - jegyezte meg poénkodva.

Rékasi Károly így viccelte meg Som-Balogh Edinát

Rékasi Károly és Som-Balogh Edina 2004-től szerepeltek együtt a Barátok köztben, karaktereiknek rengeteg közös jelenete volt, mivel a szőke sztár Kingát személyesítette meg, aki szerepe szerint pultos volt a Rózsa bisztróban, ami akkor a színész által alakított Zsolt tulajdonában állt. 

Ezt is szeretjük