Rékasi Károly beszólt a Reggeli műsorvezetőinek: kellemetlen perceket okozott Szabó Zsófinak és Papp Gergőnek
Rékasi Károly több dologba is bele tudott kötni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik úgy döntenek, hogy az RTL Klub Reggelijével kezdik a napjukat, már megszokhatták, hogy könnyed, laza beszélgetések szem- és fültanúi lehetnek. A vendégek oldott stílusban vesézik ki az aktuális témákat a házigazdákkal. 

Az utóbbi napokban a karácsony és az adventi hangolódás került előtérbe, a stúdiót ennek megfelelően ünnepi pompába öltöztették a készítők. A meghitt hangulat közepette érkezett meg a mai adás egyik vendége, Rékasi Károly, aki a díszletre is beszólt, és a műsorvezetőknek is viccesen odaszúrt.

Rékasi Károly beszólt a Reggeli műsorvezetőinek

A Barátok közt színésze jó pár kellemetlen percet okozott Papp Gergőnek és Szabó Zsófinak. Bár állítása szerint a lehető legjobb kedvvel ébredt fel ezen a decemberi reggelen, mégis úgy tűnt, hogy csipkelődős hangulatban érkezett a csatorna székházába. 

rékasi-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A sorozatsztár maszkot viselve lépett be a stúdióba, ám azt egyből le is kapta magáról. Majd szóvá tette, hogy azért válik meg a ruhadarabtól, mert kifigyelte, hogy az vendéglátóin sincsen. Erre Szabó Zsófi felvilágosította, hogy őket folyamatosan tesztelik, a meghívottakkal pedig szigorúan tartják a másfél méteres távolságot, így nem szükséges, hogy maszkot hordjanak, amíg forognak a kamerák.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A következő megjegyzését Papp Gergőnek címezte. Az ő esetében azt nehezményezte, hogy kihagyta a nevét az egyik felvezető szövegből.

- Elnézésedet kérem, erre édesanyám hívta fel a figyelmem. Csúnyán kihagytad a nevemet a következő előbukkanók közül, erre édesanyám azonnal hívott, hogy: „Karesz, most akkor te nem leszel?” Mondtam, hogy szerintem pusztán csak feledékenység volt.

rékasi-2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár a tévés próbálta szépíteni a dolgot, miszerint direkt késleltetve olvassák be az adás vendégeit, Rékasi Károly csendre intette azzal, hogy ne vágjon a szavába. Majd a dekorációt kezdte górcső alá venni. 

- Azt akartam mondani, hogy kérlek, ne adjatok nekem ajándékot. És semmiképpen ne mikulásvirágot, mert ennek a locsolásáról elfeledkeztetek. Tudom, rengeteg a dolgotok, de oda kéne rá figyelni. Ezt így nem mondom ki, de virággyilkosok vagytok! - jegyezte meg poénkodva.

Rékasi Károly így viccelte meg Som-Balogh Edinát

Rékasi Károly és Som-Balogh Edina 2004-től szerepeltek együtt a Barátok köztben, karaktereiknek rengeteg közös jelenete volt, mivel a szőke sztár Kingát személyesítette meg, aki szerepe szerint pultos volt a Rózsa bisztróban, ami akkor a színész által alakított Zsolt tulajdonában állt. 

Ezt is szeretjük