Rékasi megszívatta Som-Balogh Edinát első napján a Barátok köztben - 16 éves sztorit mesélt

Rékasi Károlyt megrohamozták a Barátok köztös emlékek a Reggeliben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha az egykori kollégák sok év után újra találkoznak, óhatatlanul előkerülnek a munkahelyi sztorik. Rékasi Károly is felelevenítette, milyen volt együtt dolgozni Som-Balogh Edinával.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában hozta össze őket újra az élet. A színész libabőrös lett, amikor megpillantotta egykori kolléganőjét a stúdióban, rögtön megrohamozták a régi idők emlékei.

Rékasi Károly és Som-Balogh Edina

2004-től szerepeltek együtt a Barátok köztben, karaktereiknek rengeteg közös jelenete volt, mivel a szőke sztár Kingát személyesítette meg, aki szerepe szerint pultos volt a Rózsa bisztróban, ami akkor a Rékasi Károly által alakított Zsolt tulajdonában állt. 

kinga-és-zsolt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

A színésznő legelső jelenetében sorozatbéli főnöke oldalán szerepelt. Mint minden kezdő, ő is rettenetesen izgult, hogy ne okozzon csalódást, ám kollégája még rátett egy lapáttal. Egy apró csínyt vetett be ellene.

- Első forgatási napján szerencsétlenségére engem kapott meg partnerként. A figyelmét és koncentrációját egyből kiszúrtam. A Rózsa belső lépcsőjénél álltunk, és észrevettem, hogy nagyon figyel rá, hogy mit kell csinálni ezen az új helyen - mesélte az 57 éves sármőr.

- Ezért leléptem egy lépcsőfokot, mire utánam lépett, visszaléptem, és visszalépett, ezt megcsináltuk néhányszor, én nagyon röhögtem magamban.

Ám partnernője egy cseppet sem orrolt meg rá a vicces eset miatt, sőt megragadta az alkalmat, hogy elmondja, rengeteget tanult tőle az évek során, és nagyon hálás, hogy vele dolgozhatott.

Som-Balogh Edina kislánya

Som-Balogh Edina két gyermeket nevel. Kisfia, Noel 2013-ban látta meg a napvilágot, lánya pedig 2017 márciusában született. Lilien egy az egyben úgy néz ki, mint édesanyja, szőke fürtjeit és bájos vonásait egyaránt örökölte tőle.

Ezt is szeretjük