Farkasházi Réka esküvői fotójával nosztalgiázott: Juga Veronika és Konta Barbi is koszorúslány volt

A Barátok közt ismert színésznői kísérték az oltárhoz Farkasházi Rékát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs olyan kislány, aki ne képzelné el, hogy felnőve milyen lesz az a nap, amikor férjhez megy. Lelki szemeink előtt megjelenik a tökéletes ruha, a ceremónia helyszíne, és azon is sokat törjük a fejünket, hogy fog kinézni a vőlegény. Végül, amikor elérkezik a várva várt esemény, ezt a fantáziát megoszthatjuk a szeretteinkkel.

Farkasházi Réka is a szívéhez legközelebb álló emberekkel vette körül magát esküvőjén. Nem csak családja osztozott boldogságában, legjobb barátnői is tiszteletüket tették, nem is akármilyen szerepben: koszorúslányként.

Farkasházi Réka esküvői fotója

2001. június 23-án mondta ki a boldogító igent férjének, Sárközy Bencének. Az oltárhoz a Barátok köztben megismert Konta Barbara, Juga Veronika és Erdélyi Tímea kísérték. Házasságának 19. évfordulója alkalmából fel is elevenítette emlékeit, kiposztolt két képet a menyegzőről.

 „Ez bizony éppen ma tizenkilenc éve volt. Isten éltessen mindenkit, aki ma vagy a napokban szintén ünnepel! Köszönjük, aki ma velünk!” - írta az oldalán.

Követői megcsodálhatták, milyen gyönyörű menyasszony volt, igazi hercegnőként tündökölt hatalmas ruhájában. A kolléganői is pazarul festettek, rendhagyó módon fehér színben pompáztak.

Sokan nem tudtak elmenni szó nélkül a fotók láttán, Ördög Nóra gratuláció gyanánt hangulatjeleket küldött, de rajongói is sorra dicsérték a látványt. Voltak olyanok, akik szintén június végén esküdtek, ők komment formájában fogtak nosztalgiázásba.

Farkasházi Réka kislánya

Férjével, Sárközy Bencével három gyermeket nevelnek: fiuk, Benjamin 2004-ben, idősebbik lányuk, Rebeka 2009-ben, míg legkisebb lurkójuk, Tamara 2018-ban látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük