A Barátok közt szende tinilánya volt 2004-ben - Marenec Fruzsina ilyen dögös nő lett
Marenec Fruzsina szexi képeken mutatja meg magát az Instagramon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es években sok tizenéves lány vágya volt az, hogy csatlakozhasson a Mátyás király tér tinicsapatába Tóni és Noémi figurái mellé. Ezzel Marenec Fruzsina sem volt másként, hatéves kora óta álmodozott arról, hogy egy napon színésznő lesz. 

Amikor megtudta, hogy 600 jelentkező közül őt választották ki Berényi András házasságon kívül született gyermeke, Emma szerepére, majd kiugrott a bőréből.

Marenec Fruzsina így fest ma

Mindössze 15 éves volt, amikor debütált a sorozatban, így a nézők végigkísérhették kamaszéveit. Négy évvel később, 19 évesen távozott a Barátok köztből. Ugyan 2011-ben pár rész erejéig visszatért, az utóbbi esztendőkben inkább a kamera másik oldalán tevékenykedett. 

Marenec Fruzsina a Barátok köztben, illetve az RTL Klub Reggeli betelefonálós műsorában.
Marenec Fruzsina a Barátok köztben, illetve az RTL Klub Reggeli betelefonálós műsorában.
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, RTL Klub/Reggeli

Miután maga mögött hagyta Emma karakterét, a műsorvezetésbe is belekóstolt: az RTL Klub Reggeli betelefonálós szegmensének háziasszonyaként tűnt fel, utána a TABU TV-hez került, majd az M1 csatornánál, valamint a SportKlubnál is dolgozott.

Manapság leginkább a hangja lehet ismerős, amelyet sokszor hallhatunk a Fókusz riportjai alatt. Instagram-fotói alapján már korántsem nevezhetjük szendének, igazi bombázó lett 31 éves korára. 

Olykor tökéletes alakját is megvillantja a követőinek, akik nem győzik dicsérni dögös külsejét. A kommentelők közt van, aki istennőnek titulálja, más egyenesen kijelentette: olyan tökéletesnek látja, hogy akár azon nyomban feleségül venné.

A Barátok közt tinisztárjai

Képeken mutatjuk, mennyit változtak a Barátok közt tinijei, mióta kiszálltak a sorozatból. Íme Tóni, Vanda és Noémi felnőttként.

Ezt is szeretjük