Rékasi Károly és Pikali Gerda szerelmes csókja: így turbékoltak a filmpremieren

Rékasi Károly és Pikali Gerda együtt érkeztek az Avatar második részének díszbemutatójára.

Rékasi Károly és Pikali Gerda Avatar: A víz útjai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerda este volt a díszbemutatója hazánkban az Avatar folytatásának, amely A víz útja alcímet kapta. A filmtörténelem legtöbb bevételét hozó alkotásának második részére hazánk sztárjai is kíváncsiak voltak.

Pikali Gerda férjével, Rékasi Károllyal érkezett a premierre. A színésznő az első részben és most is szinkronizált a filmben. Ő kölcsönzi a magyar hangját a film egyik főszereplőjének, a Zoë Saldana által alakított Neytirinek.

Rékasi Károly és Pikail Gerda az Avatar: A víz útja premierjén

A színésznő stílusosan a na'vik színében, kékben érkezett az eseményre. Az áttetsző anyagú darab remekül mutatott rajta, nem is csoda, hogy férje alig tudta levenni róla a kezét. Még egy szerelmes csókot is váltottak a fotósok előtt.

pikali
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A Fókusznak elárulta, úgy, ahogy 13 évvel ezelőtt, most sem volt egyszerű a film szinkronja. Hiszen karaktere félig kitalált nyelven beszél.

- Ő beszéli ezt a kevert nyelvet, a na'vit és az ember hangot. Így kellett képeznem az állatit az emberivel. Ez így elég nehéz volt, de emlékeztem. Minden hangot, amit hallhatunk a filmben, mi vettük fel, nem maradt az eredetiből. 

pik
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Rékasi Károly és Détár Enikő fia

Détár Enikő osztotta meg a rajongóival, hogy nem akármilyen anya-fia programban volt része. Három közös képet is feltöltött fiáról, a fotókon jól látszik, a 21 éves Zsigmond jóképű fiatalember.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia friss fotókon: a 21 éves Zsigmond helyes, mint az apja

Détár Enikő és Rékasi Károly fia édesanyja új fotóin egy az egyben olyan, mint az édesapja.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük