Árpa Attila ezzel a gyönyörű, szőke színésznővel pózolt a vörös szőnyegen
Árpa Attila Az Átjáróház gyönyörű női főszereplőjével, Rudjer Vivviennel is fotózkodott.

arpa-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attila és Rujder Vivien az Átjáróház többi szereplőjével és alkotóival, valamint a hazai sztárvilág ismert alakjaival ünnepelte meg a film díszbemutatóját. 

Madarász Isti rendező legújabb alkotása december 8-tól látható a mozikban.

Árpa Attila és Rujder Vivien

Krisztián (Bárnai Péter) vagány és laza srác, aki egy nála is furcsább nagynénikéjével (Kútvölgyi Erzsébet) kettesben él, és végre szerzett magának állást: egy hullaház éjjeliőre lett. És halál szerelmes - volna. De a kiszemelt csaj (Rujder Vivien) az első találkozásuk után nem sokkal mint ügyfél bukkan fel nála: mármint egy buszbalesetet követően hozzák a fagyasztóba.

Csakhogy a szerelmes szív akkor is harcra kész, ha már nem dobog. Krisztián és Ági - bár egy világ választja el őket - nem nyugszik békében. És szerencsére a hullaház nem olyan csendes hely, mint kívülről látszik: éjszakánként bőven történnek olyan csodák, amelyeknek köszönhetően a fiatalok is újra találkozhatnak. Egyedül talán nem boldogulnának, de a segítségükre van pár jó szándékú és jó humorú tetem. Szükségük is lesz rá: mert a halál nem tréfál, és egy földöntúli hatalmú, az élőkért nem nagyon lelkesedő szellemlény (Kulka János) mindent elkövet, hogy véget vessen a bontakozó románcnak.

A díszbemutatón részt vett az Átjáróház egyik szereplője, a Nagy Ő, Árpa Attila is, aki ezúttal rózsát ugyan nem osztott, de ezúttal is egy szőkével fotózkodott a vörös szőnyegen: Rujder Viviennel, a film női főszereplőjével. Képes összeállításunkban a díszbemutató többi sztárját is láthatod.

Cover-fotó: InterCom/Szabó Lilla

Ezt is szeretjük