Rékasi Károly és Détár Enikő 20 éves fia: Zsigmondra nagyon büszkék a szülei

Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Zsigmond nem éppen veszélytelen hivatást választott magának.

detar-eniko-rekasi-karoly-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rékasi Károly 1984-ben vette feleségül Détár Enikőt, akitől két gyermeke született, egy lány, Eszter és egy fiú, Zsigmond. 

Bár a sztárpár 2013-ban elvált, a színész természetesen továbbra is aktívan részt vesz gyermekei életében, akikre nagyon büszke. 

Rékasi Károly fia, Zsigmond

Amellett, hogy büszke édesapa, Rékasi Károly sokat aggódik is húszéves fiáért, mert nem éppen veszélytelen a hivatás, amit Zsigmond választott. A fiú 2020-ban nonprofit szervezetet alapított, ennek neve Magyarország, Megmentelek, és elsősorban közbiztonsági tevékenységet folytat. 

Rékasi Károly és fia, Zsigmond 2019 októberében, a Terminátor: Sötét végzet című film díszbemutatóján.
Rékasi Károly és fia, Zsigmond 2019 októberében, a Terminátor: Sötét végzet című film díszbemutatóján.
Fotó: Profimedia

 - A fiam az egész életét arra tette fel, hogy másokat védelmezzen. Tizennyolc évesen már létrehozott egy egyesületet, és azóta is jelen vannak az éjszakai BKK-s járatokon, hogy megvédjék az esetleges zaklatásoktól az utasokat. Örülök, hogy már vannak, akik támogatják őket - mesélte a Hot! magazinnak az 59 éves sztár.

Azt is hozzátette, hogy másodszülött gyermeke még nem volt húszéves, amikor megalapította az első, személy- és vagyonvédelemmel, rendezvények biztosításával foglalkozó cégét, valamint magánnyomozói vizsgára is készül.  

- Ne tudja meg senki, hogy ez bennem milyen gondolatokat szül! Hatalmas féltés van bennem, de ezeket le kell vetkőznöm. És mindeközben büszke apa vagyok! Annyit kértem tőle, hogy ha hazaért egy-egy szolgálatból - mert ő ezt így hívja -, írjon egy üzenetet. Én pedig éppen miatta éjjel-nappal elérhető vagyok, ha úgy adódik, hogy szüksége van rám, akkor bármikor közre tudjak működni - tette hozzá a színész, aki azt is elárulta, előfordult, hogy fia hívására útnak indult. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Détár Enikő is büszke a kicsiként Zsebinek becézett fiára, aki ma már jó egy fejjel magasabb nála. Azt mondta, már az óvodában látszott, nagyon érett gondolkodású, érzékeny, akinek erős az igazságérzete. 

- Egy szabad lélek, aki nagyon intenzív belső életet él, tudatosan építi magát, és elképesztően tájékozott. Töretlen benne a bizalmam, teljes mértékben számíthatok rá. Hálás vagyok, hogy a fiam egészséges, értelmes, van szíve és akarata - jellemezte a színésznő a fiát a Best magazinban 2021 novemberében. 

Kamarás Iván fiai

Igor 20, Zalán 18 éves, mindketten felnőtt, jóképű férfiakká értek. A közös fotók alapján tagadhatatlan, örökölték édesapjuk sármját, és személyiségükben is nagyon hasonlítanak a színészre. Mindketten művészlelkek, de más-más pálya érdekli őket.

Cover-fotó: Instagram/Détár Enikő, Profimedia

Ezt is szeretjük