Ő Radics Gigi új párja - Már nem titkolja, hogy egy jóképű művészbe szeretett bele
Radics Gigi először mutatta meg új szerelmét. A közösségi oldalára posztolt közös fotót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi már nem titkolja, hogy újra rátalált a szerelem. Az énekesnő a hétvégén a hivatalos közösségi oldalára posztolt ki egy fotót új párjával. 

A 23 éves sztár szívét egy művész rabolta el, Mikus Áron szobrász - írja a Blikk

Radics Gigi új párja egy jóképű szobrász

Radics Gigi 2018 nyarán a bahamai származású, modell és színész Kai Strachannal jött össze, egy év után viszont az énekesnő véget vetett a kapcsolatuknak, mert úgy érezte, a Budapest-Los Angeles távkapcsolatban a kevés együtt töltött idő miatt egyre inkább eltávolodtak egymástól. Tavaly nyáron azt nyilatkozta, barátok maradtak, és hálás Kainak, mert mellette felszabadult és laza, ugyanakkor tudatosabb is lett, míg korábbi kapcsolataiban mindig a másikhoz igyekezett igazodni, most rájött arra, hogy mire vágyik.

Ez az önismeret végül a szerelmet is meghozta az aranytorkú sztár számára. A napilap ízt írta, választottja két évvel idősebb Giginél, és fiatal kora ellenére máris elismert és keresett szobrász. 

Mikus Áron Triptichon című szobra nyerte el például 2019 tavaszán a Futureal és a Magyar Képzőművészeti Egyetem által kiírt szoborpályázatot, ami alapján ez az alkotás díszítheti a Corvin Technology Park irodakomplexum udvarát.

Lola és jóképű párja

Lola és párja, Norbi két éve alkotnak egy párt, de a férfi már tíz évvel ezelőtt beleszeretett az énekesnőbe. Akkor írt is neki az iwiwen, de nem kapott választ a levelére. Pár évvel később hangmérnökként megkapta a sztár telefonszámát is, de Lola nem vette fel a hívásait. Nyolc évbe telt, mire egy fellépésen összehozta őket a sors.

Ezt is szeretjük