Radics Gigi nagy pocakkal is elképesztően csinos – A pluszkilók sem érdeklik
Radics Gigit nem érdekli a súlya, nem idegesíti magát a pluszkilók miatt. Az a legfontosabb, hogy a kislánya egészségesen növekedjen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi május elején egy babapocakos címlapfotóval jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Azóta az is kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt, akit októberre vár. 

Párjával, Mikus Áron szobrászművésszel már nevet is választottak neki: Bella Szofia.

Radics Gigi csinos kismama

Vannak nők, akiknek csak a pocakja nő meg a várandósság alatt, de a 23 éves sztár azt mondta, ő más típus. Eleinte aggódott is, hogy nagyon felszaladnak rá a pluszkilók, de ma már nem törődik ezzel. 

- Olyannyira nem érdekel a testsúlyom, hogy mondtam is a védőnőmnek, ne mondja meg a súlyom, amikor beírja a kiskönyvembe. Nem vagyok hajlandó idegesíteni magam ilyesmivel - mesélte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Persze igyekszik egészségesen táplálkozni, de szerinte belefér, hogy néha engedjen a csábításnak. Kívánós, gyengéi a fehér kenyér, a lecsós tészta, a töltött káposzta és a házi krémes. A mozgást sem hagyta el, de már nem másfél-két órákat edz, mint a gyermeke megfoganása előtt, hanem félórás kismamatornákat végez otthon online videókra. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🐶❤️🥰

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Vele is előfordul, hogy fáj a lába, és pizsamában, kócosan, smink nélkül lazít otthon, de jobb a közérzete, ha szépen felöltözik, és kifesti magát. Nagyon csinos kismama, a követői is azt írják, gyönyörű, látszik rajta, hogy kisimult, és nőként kiteljesedett. 

Régebben komplexusai, megfelelési kényszere is volt, ha belenézett a tükörbe, sosem volt elégedett, mindig talált valami kivetnivalót magán, mert kislány kora óta azt sulykolták belé, hogy ha színpadra vágyik, le kell fogynia, és karcsúnak kell maradnia. Ezért is kezdett el fogyókúrázni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! 😍❤️. Nekem is, mint minden kismamának az a legfontosabb, hogy tudjam, egészséges a kisbabám. Ehhez járult hozzá az egyszerű vérvétellel is elvégezhető magzati genetikai vizsgálat, amely a kromoszóma-rendellenességek kimutatására alkalmas. Köszönöm a PrenaTest-nek, hogy megnyugodhattam, és külön köszönöm azt is, hogy ilyen szakértelem, figyelem fogadott a vizsgálat során. Nagy biztonságot jelentett számomra, hogy ez az egyetlen olyan vizsgálat, amelynek kiértékelése hazai labortóriumban történik, így jóval gyorsabban megérkezett az eredmény. szívből köszönöm! #prenatest

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

- Most visszanézve azt látom, hogy milyen csinos voltam egy éve, és mégsem értékeltem akkor… Mégis örömmel tölt el, ahogy most kinézek, hiszen egy új élet növekszik bennem. (…) Ma már olyan ruhákat is fel merek venni, amiket lapos hassal sem lett volna bátorságom - vallotta be. 

Gryllus Dorka babapocakja 

A színésznő és a színész Simon Kornél kisfia, Soma 2012 márciusában született meg. Nagyon szerettek volna neki egy kis testvért, de a családbővítést néhány évvel ezelőtt elengedték. Éppen ezért, amikor a színésznő a karanténban a terhesség tüneteit produkálta, a negatív terhességi teszttel a kezében nem gyanakodott arra, hogy áldott állapotban van, még orvosa is azt mondta, biztosan megkezdődött a klimax. 

Ezt is szeretjük