Radics Gigi kislánya 1 éves lett: Bellát habos-babos hercegnőnek öltöztette a szülinapon

Radics Gigi igazi csajos születésnapi zsúrt rendezett Bellának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi életének új fejezete 2020. október 4-ével kezdődött el, ekkor adott életet első gyermekének, Bella Szófiának. A csöppség a bizonyíték rá, tényleg szalad az idő, mintha csak tegnap lett volna, hogy az énekesnő bejelentette, világra hozta kislányát, ám mire kettőt pislogtunk, Bella betöltötte az első életévét.

A 25 éves sztár mindent megtesz azért, hogy a munkájából adódó állandó figyelem semmilyen hatással ne legyen kislánya mindennapjaira. Nem posztol gyakran róla a közösségi médiában, vagy ha mégis úgy dönt, feltölt egy-egy képet az Instagramra, azt az arca kitakarásával teszi.

Radics Gigi kislánya 1 éves lett

Egy olyan fontos eseményt, mint gyermeke első születésnapja, meg kellett örökíteni. Természetesen ezúttal sem mutatta meg Bella arcát, de azt láthattuk, milyen tüneményesen öltöztette fel. A kislány habos-babos hercegnőruhában, koronával a fején szülinapozott. A bejegyzés jobb oldalán található fehér nyílra kattintva még több képet láthatsz a zsúrról.

A gyönyörű édesanya mindent megtett annak érdekében, hogy emlékezetessé tegye a napot. Igazi születésnapi hangulatot varázsolt: csillámok és rózsaszín tolldísz ékesítette az ünnepi asztalt, volt arany "Happy birthday" feliratú lufi, és egy emeletes torta, amelyet a gyerkőc kedvenc mesefigurája, Peppa malac díszített. 

Maga a sztáranyuka is elcsodálkozott azon, hogyan szaladhatott el ilyen gyorsan az elmúlt egy esztendő.

"El sem hiszem, hogy már 1 éves az én szerelmem, elképesztő, hogy repül az idő, legjobb érzés a világon, hogy te itt vagy velem angyalkám. Szeretlek örökké és még nagyon sok születésnapot kívánok neked!" - írta az oldalán.

A csemetét több híresség is felköszöntötte a kép melletti kommentszekcióban. Például Kiszel Tünde és Young G Béci is szavakba öntötte jókívánságait.

Kiss Endi három lánya

Három gyönyörű gyermeket nevel: legidősebb lánya, a 14 éves Bogi egy rövidebb kapcsolatából született. Igazi mintakamasz, esze ágában sincs lázadni, rajong az édesapjáért. Két kisebbik csemetéjével, Kiarával és Larisszával is nagyon szoros a zenész kapcsolata. Bár már az ő édesanyjukkal sincsen együtt, számára elképzelhetetlen, hogy pusztán a vasárnapi apuka szerepében tetszelegjen.

Ezt is szeretjük