Ő Rácz Gergő felesége már 8 éve: Bea egy tüneményes kislánnyal ajándékozta meg az énekest

Rácz Gergő és Bea az élet minden területén tökéletes társak.

rácz-gergő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Gergő 11 éves volt csupán, amikor először gitárt fogott a kezében. Ezzel megpecsételődött a sorsa, tudta, hogy előadóművészi karrierre vágyik. Pár esztendő elteltével már az álmai kapujában találta magát. A magyar közönség a ’90-es évek elején ismerhette meg a V.I.P. zenekar álmodozó tekintetű szépfiújaként.

Az azóta eltelt közel három évtized alatt rengeteget változott az élete a munka és a szívügyek terén egyaránt. Szólóénekesként folytatta a pályafutását, a Mostantól című szerzeményével, amelyet Orosvai Renivel adtak elő, ők lettek A Dal 2020 című tehetségkutató nyertesei.

Rácz Gergő ritkán látott felesége

A magánélete is irigylésre méltó, bár nyolc évvel ezelőtt nem indult zökkenőmentesen a kapcsolata feleségével, a kezdeti hullámvölgyeket a legnagyobb harmónia követte.

- Amikor megismerkedtem Beával, még volt egy lezáratlan kapcsolatom. Amennyire viharosan indult a szerelmünk, most annyira kiegyensúlyozott. Minden szakítással jobban szeretem! - árulta el a Hot! magazinnak 2021 szeptemberében.

Bea személyében nem csak élete párját találta meg, a munkában is remekül kiegészítik egymást, hiszen a barna hajú szépség az énekes menedzsere, sőt több dalában vokálozott is. Tündéri kislányukat, a 2018-ban született Lorinát szintén a lehető legnagyobb egyetértésben nevelik.

- A kislányom jóléte az első! Nagyon hálás vagyok a feleségemnek, hogy ő is így gondolja. Szerencsére sokat tudunk együtt lenni, nem kötött a munkaidőm. Az első napon is én vittem az óvodába (…) Igyekszünk megismertetni őt mindennel, mindent elmagyarázunk neki, ami körülötte van. Babakora óta úgy beszélünk vele, mintha egy kis felnőtt lenne.

Csordás Tibi ritkán látott felesége

Csordás Tibi 1992-ben a Fiesta zenekar macsó énekeseként robbant be a köztudatba. Bár az együttes híres slágerében, az Angelinában egy olyan nőről énekelt, aki könnyen jött, és aztán könnyen ment, saját szerelmi életét az állandóság jellemzi: több mint tíz éve imádja feleségét.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük