Rába Tímea lánya dögös bikiniben: nem csoda, hogy Nina modellkedik
Rába Tímea lánya, Tóbiás Nina olyan különleges szépség, akár az anyja.

raba-timea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rába Tímea nevét 1991-ben ismerte meg az ország, ő lett a Miss Hungary szépségverseny második helyezettje, vagyis az első udvarhölgy. 

A sztár három gyermek édesanyja, Márk korábbi kapcsolatában jött a világra, férjétől, Tóbiás Józseftől pedig 2003-ban született egy lánya, Nina, majd 2008-ban egy fia, Noel.

Rába Tímea lánya bikiniben

Rába Tímea lánya, a most 19 éves Tóbiás Nina megörökölte édesanyja egzotikus vonásait, karcsú alakját, és már kis kora óta imád a kamera előtt pózolni. 

2021-ben, éppen harminc évvel édesanyja sikere után, szintén megmérettette magát a Miss Hungary szépségversenyen, ahol harmadik helyezett lett. 

Az Instagramon népes követőtáborral rendelkezik, akik követik a fiókját, dögösebbnél dögösebb fotókat találhatnak. A görögországi családi nyaraláson egy tűzpiros, majd egy fehér bikiniben mutatta meg tökéletes alakját a tengerparton. 

Geszler Dorottya lánya

Geszler Dorottya lánya, Veres Laura elképesztően hasonlít híres anyukájára, akivel rendkívül jó és szoros a kapcsolatuk. Ennek ellenére a sztár ritkán posztol közös fotót. Legutóbb júliusban, a diplomaosztóról tett ki képeket. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Digi Sport, Reggeli Start

Ezt is szeretjük