Válik a magyar színészházaspár! 20 év után menthetetlen volt a házasságuk
Válik R. Kárpáti Péter, a Barátok közt egykori Berényi Andrása.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Menthetetlen R. Kárpáti Péter és Kenéz Mariann házassága, 23 év után válnak - árulta el a Story magazinnak a Barátok közt egykori Berényi Andrása. 

- Leültünk Mariannal, és megbeszéltük, hogy valami végleg elmúlt közöttünk, és ezentúl baráti viszonyban maradunk. Közös elhatározás volt, hogy beadjuk a válókeresetet. (...) Hangsúlyozom, hogy nem egy harmadik miatt lett vége a kapcsolatunknak - árulta el a hetilapnak az 53 éves színész.

R. Kárpáti Péter és Kenéz Mariann 25 évvel ezelőtt a zalaegerszegi színház társulatánál ismerkedtek össze: Mariann frissen végzett diplomás színészként dolgozott a vidéki színházban, míg Péter Békéscsabáról került a társulathoz. Egy közös darab, a nagy sikerrel játszott Münchausen báró musical hozta őket közelebb egymáshoz. 1993-ban össze is házasodtak. Két gyermekük született, a 21 éves Rebeka és a 16 éves Andris.

Házasságuk 2008-ban már került egyszer hullámvölgybe, szét is költöztek, 2011 márciusában a Fókuszban jelentették be, hogy elválnak,  augusztusban viszont a színész azt nyilatkozta, sikerült megmenteniük a kapcsolatukat. A házaspárt az is összekovácsolta, hogy 2012 júniusában kiderült: a színészt kiírják a Barátok köztből, emiatt nehéz anyagi helyzetbe kerültek.

A házaspár most mégis a válás mellett döntött. Nem R. Kárpáti Péter az egyetlen a Barátok közt című sorozat színészei közül, akinek több évtized után ment tönkre a házassága. Nézd meg a többieket is!

Címlapkép: RTL Klub/Klinszky Gábor, Nagy Botond.

Volt kitől örökölnie szépségét! Íme, Kárpáti Rebeka színésznő édesanyja

Kárpáti Rebekának, a 2013-as Miss Universe Hungary cím nyertesének volt kitől örökölnie szépségét.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük